Bu hafta benden yine iyi puan alırsın ama Çiğdem'e katılıyorum bu şarkı ikinci haftada kullanılacak bir şarkı değildi. Tabii listene güveniyorsan sıkıntı yok.sorun yok Burcunun diger sectigim sarkilari da cok cok iyi
Bu hafta benden yine iyi puan alırsın ama Çiğdem'e katılıyorum bu şarkı ikinci haftada kullanılacak bir şarkı değildi. Tabii listene güveniyorsan sıkıntı yok.sorun yok Burcunun diger sectigim sarkilari da cok cok iyi
bu hafta nostaljiye kısa bir ara verelek bilinmeyen şarkı riskini almama kararı aldım 2012 yılından en yakın dönemden geliyoruz ve forum üyelerininde hemen hemen herkesin bildiği bir parça olmasınında avantajını kullanmak istiyorum herkese başarılar
racap 0:22-1:22 kısa yoldan bakmak isteyenler için😉😉😉
2. hafta parçamız;
2. Hafta İlahi Adalet ile yarışıyorum, hepinize başarılar
Bu hafta iddialı, hareketli, kıpır kıpır bir Nazan Öncel şarkısıyla geliyoruz ve yüksek puanlarınıza talibiz.
Bu hafta 'Şeytan Tüyü' ile güzel puanlarınıza talibiz.
2.haftaki sarkim arkadaslar
Etiket geldi mi sana sen onu söyle.bol şans @Harunnn60 (benden yine ümitlenme yani wide awake gelene kadar)
Etiket geldi mi sana sen onu söyle.
Bu konuyu takip ettiğin için bazen forum bildirim yolluyor sana öyle de olabilir diye düşündüm.Gelmese nasıl cevap vereyim aynı anda
tesekkurleryarışmacılar çıldırdı galiba sezen hariç hepsini beğendim başarılar @Çiğdem-
ilk defa duydum dinleyip karar vereceğim bol şans @Billy Kane ama gülşen demek +10 üstü demek
istikrarlı şarkı şukunu kaptın +20 @tolgab
hobaa ozan da muhteşem bir şarkı ile geldi işim çok zor Başarılar @OzaN
Hayda işler fena kızıştı jürilerimiz çok zorlanacak bol şans şeytan tüyün bol olsun @Aserat
bol şans @HachiKo
ilk kez duymana şaşırdım. ama parça kötü değil iyi puan vereceğine inanıyorum.yarışmacılar çıldırdı galiba sezen hariç hepsini beğendim başarılar @Çiğdem-
ilk defa duydum dinleyip karar vereceğim bol şans @Billy Kane ama gülşen demek +10 üstü demek
Hayda işler fena kızıştı jürilerimiz çok zorlanacak bol şans şeytan tüyün bol olsun @Aserat
bol şans @HachiKo
yarışmacılar çıldırdı galiba sezen hariç hepsini beğendim başarılar @Çiğdem-
bol şans @HachiKo
aa ilk hafta beğenmediklerin olarak anlaşma yaptık sana bu hafta beğendiricez diye @Felon bu haftada'da bize iyi ver diye
Bu hafta da yine iddialı geliyoruz.😎 Katy Perry'nin en sevilen şarkılarından biri olan ''I Kissed A Girl'' ile karşınızdayız
Umarım beğenirsiniz. (Beğeneceğinizi tahmin ediyorum)
Recap aralığım : 1:05 - 2:05
Umarım etiket gelir.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @GunesinOglu @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @soo @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @sürgünüm @DarkLeqenD @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @primavera @berkann
Teşekkür ederim Çiğdem'cim. 😉 Bende seninkini beğendim bu hafta daha yüksek sıralarda olacaksın diye düşünüyorum.aa ilk hafta beğenmediklerin olarak anlaşma yaptık sana bu hafta beğendiricez diye @Felon bu haftada'da bize iyi ver diye
@Harunnn60 süper bir seçim katyın bildiğim ve sevdiğim bir parçası şuana kadar gelen şarkılardan benim listemde şuana kadar 3 parça ön pilanda o 3 parçadan biriside bu oldu
😉😉😉
uzak değilim sınıfta kal parçaları bu haftalarda kullanılsa daha iyi olurdu çok ilgi gören parçalardı bunlarda iyi şekilde bu 2 parçayıda değerlendir önümüzdeki haftalarda ayrıcasorun yok Burcunun diger sectigim sarkilari da cok cok iyi
bu hafta çok iyi seçimler var oyüzden bilinen bir şarkıyla gelmek istedim 2 gündür bunu düşünüyordum ama doğru kararı aldığımı görüyorum gelen yorumlardanTeşekkür ederim Çiğdem'cim. 😉 Bende seninkini beğendim bu hafta daha yüksek sıralarda olacaksın diye düşünüyorum.
Tamam @GunesinOglu bir daha karar vericez recap için. tavsiyen için teşekkürler.😉Sezo bu hafta da güzel gelmiş. Baya meşhur bir şarkısı zaten ama bazı kısımlarda ki geçişlerini sevmedim. Onun dışında sakin söylediği yerler gayet hoş. @mrt-06 Kolayca puan alarak atlatacağın bir hafta olacak senin için gibi.
@-potterhead- Barış Manço bu hafta biraz daha iyi. Geçen hafta biraz düşük kalmıştı üzülmüştüm ama bu hafta baya iyi. Düzgün bir kısım seçtiğinde benden de iyi puan alacağını söylemeyeyim artık.
@Bully olmamış diyeceğim ama nakarat sanki biraz olmuş gibi. Sanki bir sonra ki dinlediğimde daha çok seveceğim gibi. Sürprizlere açık ol benden bu hafta.
@*YıldırıM* @Bully 'den daha iyi tercih yapıyorsun Serdar Ortaç için. Baya güzel bir puan vereceğim KBMD.
@EFE UYSAL valla sen böyle hep coverlarla gel. Baya iyi söylemiş bir kısmı hariç. Sevdim ben. Bakalım puanım nasıl olacak.
@soo hep dinlediğim bir Murat şarkısı. Bu hafta bence final puanına bile yürürsün.
@denizz19 bilmediğim bir Sıla şarkısı ile gelmişsin diyecektim ama hepsi bir birine benziyor zaten. Ayy neyse şaka yaptım. Ortalama bir Sila şarkısı. Geçen haftanın gerisinde kalma ihtimalin var bende.
@HachiKo geçen hafta tam yada tama yakın vermiştim Burcu'ya ilk kez bu kadar yüksek vermiştim @Çiğdem- bilir ama bu hafta da mükemmel. Bu hafta da benim için zirveyi zorlayacaksın bence.
@Aserat Kenan Doğulu geçen haftanın gerisinde kalmış gibi. Daha iyi bir seçim mi yapsaydın.
@OzaN iyisin bu hafta. Sanırım geçen haftadan sonra vitesi bir anda arttırmak istedin. Geçen hafta da iyi vermiştim bu hafta onun 1-2 basamak üstünde yer alırsın gibi.
@tolgab 2. hafta ve Demet'in son albümü hiç benlik değil. Bunuda sevmedim. Yine aynı düzeyde puan bekle benden.
@Billy Kane tam puan verdim galiba ilk hafta sana. Bu haftada o düzeyde bir şey bekle.
@Çiğdem- Musti'nin çakma James Bond halleri. Şarkı geçen haftaya göre gerçekten iyi. Geçen hafta da iyi deyip düşük vermiştim ama bu hafta 10+ hakettin benden.
@Harunnn60 yabancı şarkı severim bilirsin. İyi bir şarkı bence. Attırsın bu haftayı. Biraz nakarın ağırlıklı oldupu bir kısmı recap seçmenidetavsiye edeyim. 2'den sonrası çok hoş bence.
@xemrexxx senin şarkıyı gördüm ama gezerken bulamadım. iyi seçim yapmışsın yine. Umarım ilk hafta gibi hayal kırıklığı olmazda final puanı alır Yıldız.
Zaten herkese iyi yorum yapmışsın maşallah bir bana düşük olabilir demişsin sağlık olsunSezo bu hafta da güzel gelmiş. Baya meşhur bir şarkısı zaten ama bazı kısımlarda ki geçişlerini sevmedim. Onun dışında sakin söylediği yerler gayet hoş. @mrt-06 Kolayca puan alarak atlatacağın bir hafta olacak senin için gibi.
@-potterhead- Barış Manço bu hafta biraz daha iyi. Geçen hafta biraz düşük kalmıştı üzülmüştüm ama bu hafta baya iyi. Düzgün bir kısım seçtiğinde benden de iyi puan alacağını söylemeyeyim artık.
@Bully olmamış diyeceğim ama nakarat sanki biraz olmuş gibi. Sanki bir sonra ki dinlediğimde daha çok seveceğim gibi. Sürprizlere açık ol benden bu hafta.
@*YıldırıM* @Bully 'den daha iyi tercih yapıyorsun Serdar Ortaç için. Baya güzel bir puan vereceğim KBMD.
@EFE UYSAL valla sen böyle hep coverlarla gel. Baya iyi söylemiş bir kısmı hariç. Sevdim ben. Bakalım puanım nasıl olacak.
@soo hep dinlediğim bir Murat şarkısı. Bu hafta bence final puanına bile yürürsün.
@denizz19 bilmediğim bir Sıla şarkısı ile gelmişsin diyecektim ama hepsi bir birine benziyor zaten. Ayy neyse şaka yaptım. Ortalama bir Sila şarkısı. Geçen haftanın gerisinde kalma ihtimalin var bende.
@HachiKo geçen hafta tam yada tama yakın vermiştim Burcu'ya ilk kez bu kadar yüksek vermiştim @Çiğdem- bilir ama bu hafta da mükemmel. Bu hafta da benim için zirveyi zorlayacaksın bence.
@Aserat Kenan Doğulu geçen haftanın gerisinde kalmış gibi. Daha iyi bir seçim mi yapsaydın.
@OzaN iyisin bu hafta. Sanırım geçen haftadan sonra vitesi bir anda arttırmak istedin. Geçen hafta da iyi vermiştim bu hafta onun 1-2 basamak üstünde yer alırsın gibi.
@tolgab 2. hafta ve Demet'in son albümü hiç benlik değil. Bunuda sevmedim. Yine aynı düzeyde puan bekle benden.
@Billy Kane tam puan verdim galiba ilk hafta sana. Bu haftada o düzeyde bir şey bekle.
@Çiğdem- Musti'nin çakma James Bond halleri. Şarkı geçen haftaya göre gerçekten iyi. Geçen hafta da iyi deyip düşük vermiştim ama bu hafta 10+ hakettin benden.
@Harunnn60 yabancı şarkı severim bilirsin. İyi bir şarkı bence. Attırsın bu haftayı. Biraz nakarın ağırlıklı oldupu bir kısmı recap seçmenidetavsiye edeyim. 2'den sonrası çok hoş bence.
@xemrexxx senin şarkıyı gördüm ama gezerken bulamadım. iyi seçim yapmışsın yine. Umarım ilk hafta gibi hayal kırıklığı olmazda final puanı alır Yıldız.
ayyy adamı beğenirken bile laf çakmayı ihmal etmiyorsun pess doğrusuSezo bu hafta da güzel gelmiş. Baya meşhur bir şarkısı zaten ama bazı kısımlarda ki geçişlerini sevmedim. Onun dışında sakin söylediği yerler gayet hoş. @mrt-06 Kolayca puan alarak atlatacağın bir hafta olacak senin için gibi.