Efe, Panorama'ya konuk olmak istiyor musun? 10 dakika sonra canlı yayına gireceğiz ve konuklarımın hiçbiri yok.Gerçekten 1 saat sonra.
Diğerlerinin şarkıları da çok önemli ama.BBHMM severdin sen dimi.
Efe, Panorama'ya konuk olmak istiyor musun? 10 dakika sonra canlı yayına gireceğiz ve konuklarımın hiçbiri yok.Gerçekten 1 saat sonra.
Diğerlerinin şarkıları da çok önemli ama.BBHMM severdin sen dimi.
Ne oluyordu onda?Efe, Panorama'ya konuk olmak istiyor musun? 10 dakika sonra canlı yayına gireceğiz ve konuklarımın hiçbiri yok.
Hiç mi Ütopya Panorama, Survivor Panorama izlemedin.Ne oluyordu onda?
Tm bakalım izledim tabikide soram dedim nolcek.Hiç mi Ütopya Panorama, Survivor Panorama izlemedin.
MusicSurvivor hakkında soru soruluyor işte.
Efe, Panorama'ya konuk olmak istiyor musun? 10 dakika sonra canlı yayına gireceğiz ve konuklarımın hiçbiri yok.
Diğerlerinin şarkıları da çok önemli ama.
Ya kusura bakma ama bu hafta benden düşük aldın.Ceceli nasıldı? Benden iyi aldın.
Ama en altlarda da değilsin çok.Ceceli nasıldı? Benden iyi aldın.
MS öncesi ve sonrası canlı yaparsak daha iyi olur diye düşündük. Hem izleyicilerde soru sorabilir.@yigit_00 niye canlı yapıyorsunuz ki
5 altı olmasında. Zaten iddialı değilim bu haftalar çok sorun olmaz.Ya kusura bakma ama bu hafta benden düşük aldın.
Yani Sevgilim, Hüsran, Es, Aman ,Ben O Adam Değilim, Yağmur Ağlıyor, İlle de Aşk ,Dünyanın Bütün Sabahları bu şarkılar ile gelsen ilk 8 de olursun ama o şarkıyı çok sevmiyordum kusura bakma .
Ama en altlarda da değilsin çok.
Diğer yanda da Katy Perry ama. Katy > RihannaAma yani biri koca Rihanna.
Çiko geldi.MS öncesi ve sonrası canlı yaparsak daha iyi olur diye düşündük. Hem izleyicilerde soru sorabilir.
ev işlerimi hallettim geldimMS öncesi ve sonrası canlı yaparsak daha iyi olur diye düşündük. Hem izleyicilerde soru sorabilir.
Diğer yanda da Katy Perry ama. Katy > Rihanna
Efe, Çiğdem geldi. Başka zaman alırız seni5 altı olmasında. Zaten iddialı değilim bu haftalar çok sorun olmaz.
Keşke Ben O Değilim ile çıksaydın.O zaman ilk 8'de olurdun benim için.5 altı olmasında. Zaten iddialı değilim bu haftalar çok sorun olmaz.
gidenelrden elenmek üzere kurtarıcımız ol efsaneye yazık olmasınBenim değil mi atmiyom