aynen öyle aga yeterki şu pis kanaldan kurtulalımbu vatan hainlerinin kanalında olmamız fiyaskodur bir an önce başlamadan kurtulmamız lazım gerekirse 3 ayda beklerim
![]()
HANEDAN TOPLANTISI!
![]()
![]()
defne samyeli yeni sezon çekimleri
![]()
![]()
aynen öyle aga yeterki şu pis kanaldan kurtulalımbu vatan hainlerinin kanalında olmamız fiyaskodur bir an önce başlamadan kurtulmamız lazım gerekirse 3 ayda beklerim
![]()
HANEDAN TOPLANTISI!
![]()
![]()
defne samyeli yeni sezon çekimleri
![]()
![]()
bunlar çok açık ve net vatan hainleridiraynen öyle aga yeterki şu pis kanaldan kurtulalım
hemde baya bi açık agabunlar çok açık ve net vatan hainleridir
Vardir herhalde bir bildikleri. Ak Partinin bu secimlerde isi zor. Şu ana kadar ki en tehlikeli oyunlarini oynuyorlar. Bu oyunlari da temiz bir sekilde yipranmadan atlatiriz İnşallah
Şu nalet ab müzakereleri ve ona bağlı ab yasaları yüzünden pek bir şey yapılamıyor.
Hangi bolgede oynadin ?@takas aga az kondisyon için taktik ver 3 yıl sonra halısahaya gittim resmen döküldüm ya tamam önceden de çok koşabilen birisi değildim ama bugün halimi görünce ürperdim resmen![]()
Ben defansta hic duramam vallaha. Benim mevkim forvet arkasi. Ceza sahasinin disindan tam kaleyi goren mevkiden topu ayagima aldim mi acimam.defans
aga çok normal bende 1.5 ay oynamamıştım çok zor olmuştu oynadıkça açılırsın eğer imkanın varsa arada bir koşu yap gerisi gelir aga@takas aga az kondisyon için taktik ver 3 yıl sonra halısahaya gittim resmen döküldüm ya tamam önceden de çok koşabilen birisi değildim ama bugün halimi görünce ürperdim resmen![]()
bakalım raciyle bahadır ne yapmışlar yarın izlicem mutlakaBütün bu karmaşığın ortasında şimdi Kurtlar Vadisi'nin can alıcı senaryosu olacaktı.. İnşallah ekib tekrardan biraraya gelir ve kaldıkları yerden devam ederler.. eşkıya yarın başlıyor..
bakalım raciyle bahadır ne yapmışlar yarın izlicem mutlaka