Satılık değil mi ? Teklifi yükseltebilirimRet cevabı verdim.
Satılık değil mi ? Teklifi yükseltebilirimRet cevabı verdim.
Satılık değil mi ? Teklifi yükseltebilirim
Sen bilirsin yaşı 30 kusur olan oyuncuyu napacan daha iyisini alırsınYok satamam onu. Tek gol atan oyuncum.
Sen bilirsin yaşı 30 kusur olan oyuncuyu napacan daha iyisini alırsın
@sokak sanati Mangalayı satar mısın ? ondan sonra neyse sen en iyisi satabileceğin oyuncuları saysana
Çok dedin35'e veririm dkozeyi.
Takasta yapabiliriz Mangalayı ver bana bende sana Eric Dieri verecem ne diyorsunKadromda zaten çok az oyuncu var. Bir tek dkozeyi satarım onuda bugünkü maçtan sonra.
Çok dedin
Takasta yapabiliriz Mangalayı ver bana bende sana Eric Dieri verecem ne diyorsun
Mangalayı 40'a sat sende Erici değeri neyse ( 28 galiba) sende onu alAz kar edeyim.
Mangalayı 40'a sat sende Erici değeri neyse ( 28 galiba) sende onu al
Mangala tam aradığım oyuncu hem sen kazan hemen ben kazanacam başka istediğin oyuncu varsa benden onunlada anlaşabilirizYarına kadar bir düşüneyim ama mangala olmaz gibi.
Teklifi degerlendirdim@Polat Şaşmaz @sokak sanati @Amoureux oyuncularınıza teklif gönderdim cevaplarınızı bekliyorum
@Amoureux Falcaoyu uygun fiyata satarsan alırım
Şu anda Rafael'e 3 adet teklif var, maalesef reddetmek zorunda kalıciğim, önemli bir oyuncum.@Polat Şaşmaz @sokak sanati @Amoureux oyuncularınıza teklif gönderdim cevaplarınızı bekliyorum
@Amoureux Falcaoyu uygun fiyata satarsan alırım
Yükseltebilirim .Adamın değeri 21 Milyon iken 30 Milyondan açtım kapıyı daha ne istiyorsunŞu anda Rafael'e 3 adet teklif var, maalesef reddetmek zorunda kalıciğim, önemli bir oyuncum.
Diğerleri 38 ve 39 vermiş, cimrilik yapmışsın.
Falcao'yu da satamam maalesef.
Yok, o adam önemli maalesef. Alternatifi yok.Yükseltebilirim .Adamın değeri 21 Milyon iken 30 Milyondan açtım kapıyı daha ne istiyorsun