Satılık değil mi ? Teklifi yükseltebilirimRet cevabı verdim.![]()
Satılık değil mi ? Teklifi yükseltebilirimRet cevabı verdim.![]()
Satılık değil mi ? Teklifi yükseltebilirim![]()
Sen bilirsin yaşı 30 kusur olan oyuncuyu napacanYok satamam onu. Tek gol atan oyuncum.![]()
Sen bilirsin yaşı 30 kusur olan oyuncuyu napacandaha iyisini alırsın
![]()
@sokak sanati Mangalayı satar mısın ? ondan sonra neyse sen en iyisi satabileceğin oyuncuları saysana![]()
Çok dedin35'e veririm dkozeyi.![]()
Takasta yapabilirizKadromda zaten çok az oyuncu var. Bir tek dkozeyi satarım onuda bugünkü maçtan sonra.![]()
Çok dedin
Takasta yapabilirizMangalayı ver bana bende sana Eric Dieri verecem ne diyorsun
![]()
Mangalayı 40'a sat sende Erici değeri neyse ( 28 galiba) sende onu alAz kar edeyim.![]()
Mangalayı 40'a sat sende Erici değeri neyse ( 28 galiba) sende onu al![]()
Mangala tam aradığım oyuncu hem sen kazan hemen ben kazanacamYarına kadar bir düşüneyim ama mangala olmaz gibi.![]()
Teklifi degerlendirdim@Polat Şaşmaz @sokak sanati @Amoureux oyuncularınıza teklif gönderdim cevaplarınızı bekliyorum
@Amoureux Falcaoyu uygun fiyata satarsan alırım![]()
Şu anda Rafael'e 3 adet teklif var, maalesef reddetmek zorunda kalıciğim, önemli bir oyuncum.@Polat Şaşmaz @sokak sanati @Amoureux oyuncularınıza teklif gönderdim cevaplarınızı bekliyorum
@Amoureux Falcaoyu uygun fiyata satarsan alırım![]()
Yükseltebilirim .Adamın değeri 21 Milyon iken 30 Milyondan açtım kapıyı daha ne istiyorsunŞu anda Rafael'e 3 adet teklif var, maalesef reddetmek zorunda kalıciğim, önemli bir oyuncum.
Diğerleri 38 ve 39 vermiş, cimrilik yapmışsın.
Falcao'yu da satamam maalesef.
Yok, o adam önemli maalesef. Alternatifi yok.Yükseltebilirim .Adamın değeri 21 Milyon iken 30 Milyondan açtım kapıyı daha ne istiyorsun![]()