Canin sagolsun 2.lik sansim kalmadi zatenDediğimi okumadın mı?
Zaten tek forvetim var onada teklif gönderiyorsun git @Amoureux ´un takimini zayiflatOf ulan be bir forvet bulamadik
200.000.000 versem gene mi satmazsinZaten tek forvetim var onada teklif gönderiyorsun git @Amoureux ´un takimini zayiflat
Mateoyu satarımda Marcos veya Erici satmam için yüksek teklif yapman lazım çünkü yerlerine yeni oyuncu almam zor olurMateo Kovacic+ Marcos Rojo ikisini birlikte almak şartıyla 70 milyon önerebilirim. @AlemTo
Eric Dier'i katmak istersen Marcos yerine 5 milyon daha eklerim.
Mateoyu satarımda Marcos veya Erici satmam için yüksek teklif yapman lazım çünkü yerlerine yeni oyuncu almam zor olur
İkisinin toplam değeri zaten 64 Milyon bugün antremana koysam 78 olur .Satarım satmasınada bugün onların ikisini o fiyata satsam bugün maçta oynuyacak hem oyuncum yok hemde yerlerine oyuncu alamam o güçte .Mateoyu satabilirim .Ötekileri satmam için yüksek teklif yapman lazım2 maçta cezası da varmış. 2'si bir arada indirimiyle 78 milyon son teklifim bugün maçtan önce lazım yoksa param kalmaz okadar. -_-
İkisinin toplam değeri zaten 64 Milyon bugün antremana koysam 78 olur .Satarım satmasınada bugün onların ikisini o fiyata satsam bugün maçta oynuyacak hem oyuncum yok hemde yerlerine oyuncu alamam o güçte .Mateoyu satabilirim .Ötekileri satmam için yüksek teklif yapman lazım
Tam anlamadım şimdi sen hangi iki oyuncuya toplamda 78 Milyon veriyorsun .Zeki isimli dc'yi koyarsak 50 milyon değeri var. Bugün 78 milyonu kim çıkartıp tak diye önüne koyar? Dc eksiğim var diye ikisini bir arada çıkartmam lazım.
O yüzden planını yap 78 milyon boru değil diyerek saat 11.59'a kadar bildirimi bekliyor olacağım.
Tam anlamadım şimdi sen hangi iki oyuncuya toplamda 78 Milyon veriyorsun .
Eric Dieri alacaksan al hemen Mateo 50'den aşağı bırakmam sana fazla gelir .Eric 58 civarı senindirParaları görünce aklım kaymış, ilk mesajda yazdığım en düşük paralı hangisiyse işte.
11.59'a kadar bekliyorum yoksa, daha da çıkmaz. 2 hafta amc'siz oynayacağım bu riske rağmen 78 milyon sen düşün artık.