MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

aaa @GunesinOglu aramızı bozamazsın ayoll ayrıca musti aday olduğunda rihanna yeni yeni şarkıcı oluyordu demesi bile yani bize yeter vlla ee 21 yıllık şarkıcıyız sonucta:A:A:A

Riri 2005 yılında ilk albümünü çıkardı. Onu demesi imkansız yani.:Z Sen takma onu.

Ama şu son cümlen bence @sokak sanati ni tahrik etmeli :A

Yanlış bir şey demedi. Kimileri 21 yılda Türkiye'de star olur kimileri 10 yılda dünyanın starı olur yeni madonna denir.:Z

Riri 2005 yılında ilk albümünü çıkardı. Onu demesi imkansız yani.:Z Sen takma onu.

Yanlış bir şey demedi. Kimileri 21 yılda Türkiye'de star olur kimileri 10 yılda dünyanın starı olur yeni madonna denir.:Z

Ama ünlü olup sonradan düşenler de var :(

Tayfun Duygulu,Sertab filan çok düştü mesela :A

@Çiğdem- kız niye beğenmedin mesajı :bağır:
aaa hangi sayfada ayzdın onu bile bilmiyorum cnm etiket gelmemiş şuan bu alıntınla gördüm mesajı 😳😳😳

serdar ortaça bu sezonda destek olucazzzz serdarın hatrına yalınada oluruz zaten 2.sezon çoğu şarkısını beğenmiştim finaldede yalını desteklemiştik :A:A:A

@Çiğdem- Yalın Musti'nin her daim destekçisi olacaktır aynı sezonda uzun süre rekabet ettik kardeş gibi olduk artık. :A Serdar da arkanda merak etme. :A
arada kaynamıs mesajın şimdi gördüm :F:F:F

musti serdar yalın üçlüsü diğer hepsine bedel bence korksunalr bizden @GunesinOglu nuda dikkate alma seni umursamaz olurmuyuz hiç :A:A:A

aaa hangi sayfada ayzdın onu bile bilmiyorum cnm etiket gelmemiş şuan bu alıntınla gördüm mesajı 😳😳😳

serdar ortaça bu sezonda destek olucazzzz serdarın hatrına yalınada oluruz zaten 2.sezon çoğu şarkısını beğenmiştim finaldede yalını desteklemiştik :A:A:A
@GunesinOglu @sokak sanati kapak size Çiğdem'cim beni satmaz. :A