- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Zaten yabancı şarkı düşmanıyım iyice kinlendirme beni istersen 😎 @sokak sanati
Karşında Türkan'ın oğlu haddini bil
Sakin ol sen. Yani bili,yorsun Cengiz sevdiğinden yapıyor hep.
benim puanım yeter sadece geçmeye beeee ondan kolayı ne var @sokak sanatiArtık şu dönekliklerini yapma be Kabak tadı verdin kabak.Hadi bakalım bu hafta 10 puanı geçersen helal
Artık şu dönekliklerini yapma be Kabak tadı verdin kabak.Hadi bakalım bu hafta 10 puanı geçersen helal
benim puanım yeter sadece geçmeye beeee ondan kolayı ne var @sokak sanati
benim puanım yeter sadece geçmeye beeee ondan kolayı ne var @sokak sanati
aaa yüz verdik şımarma sendeben ortayı bulmaya çalışıyorum. Şimdi yapımcı - yarışmacı kavgası yaşanmasın diye. Hep forumun selameti açısından.
Tam puan mı verecek kız.
aaa yüz verdik şımarma sende
aaa yüz verdik şımarma sende
aaa o ezenler karşısında beni bulurrr sen merak etme ben yedirmem yabancı şarkıcılarıZaten herkes eziyor yabancı şarkıcıyla katılanı biraz şımarmak istedim ne olacak yani.
@Çiğdem- unutmuşsun herhalde
Riri onda grammy adayları açıklandığında Mustafa gibi birinin burada ne işi var demişti
aaaaaaaa öylemi demişşş şimdi herşey değişir işteZaten herkes eziyor yabancı şarkıcıyla katılanı biraz şımarmak istedim ne olacak yani.
aaaaaaaa öylemi demişşş şimdi herşey değişir işte
aaaaaaaa öylemi demişşş şimdi herşey değişir işte
Ayy yok. Riri nerden tanısın Musti'yi. Hem Musti aday olduğunda Rihanna piyasaya yeni girmişti.
"Riri nerden tanısın Musti'yi" Bu cümle her şeyi değiştirir @Çiğdem-
aaa @GunesinOglu aramızı bozamazsın ayoll ayrıca musti aday olduğunda rihanna yeni yeni şarkıcı oluyordu demesi bile yani bize yeter vlla ee 21 yıllık şarkıcıyız sonuctaAyy yok. Riri nerden tanısın Musti'yi. Hem Musti aday olduğunda Rihanna piyasaya yeni girmişti.
aaa @GunesinOglu aramızı bozamazsın ayoll ayrıca musti aday olduğunda rihanna yeni yeni şarkıcı oluyordu demesi bile yani bize yeter vlla ee 21 yıllık şarkıcıyız sonucta