Bully ve denizz19 Buluşmasından Kareler!

@denizz19 ile aramıza nifak tohumları sokmaya çalıştığının farkındayım ama bizim dostluğumuzu böyle basit oyunlarla bozamazsın. :A

Çok fena bir cadısın tabii bunu kabul etmek lazım. :F

Noluyor lan burada :F
Dedikoducu kız az sus :A
tamam daha fazlası yok ama bu söylediklerimin hepsini kendisi anlattı ama ben bulluy öyle birşey yapmaz dedim hemen :F:F:F

benim hakkımdada konuşmuşsunuz ama deniz birşeyler söyledi ama yine yalanmı gerçekmi bilemedim sen de bakalım :F:F:F

tamam daha fazlası yok ama bu söylediklerimin hepsini kendisi anlattı ama ben bulluy öyle birşey yapmaz dedim hemen :F:F:F

benim hakkımdada konuşmuşsunuz ama deniz birşeyler söyledi ama yine yalanmı gerçekmi bilemedim sen de bakalım :F:F:F
Bu Çiğdem çok fena kız ama forumun neşesi, eğlencesi iyi ki var dedik seviyoruz seni yani ama çok şımarma. :A

Hatta @denizz19 yanımızda Çiğdem, @Yiğitt @mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati da olsa kim bilir ne gülerdik dedi gelsin yalanlasın. :A

Forumda buluşma olması güzel helal olsun. :) Darısı Ankara,İstanbul ve İzmir toplu buluşmalarına. Ama Deniz o saçı kes şöyle yanlar 3 numara falan bi şekil yap daha şekil olur. :D