İyi o da bişey.Y harfi illa geçmiştir
Yok siz gidin ben gezerim
@Çiğdem- biz de buluşalım mı parlak avına çıkarız. Yemek yaparız birlikte.Dedikodu temizlik falan.
İyi o da bişey.Y harfi illa geçmiştir
Yok siz gidin ben gezerim
Evet çok keyifli bir gündü zamanı çok iyi kullandığımızı düşünüyorum.Çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik Deniz'le, hayatım boyunca unutamayacağım bir buluşma olacak. Saat 13:00'da buluştuk, 18:00'da vedalaştık. Dolu dolu bir 5 saat geçirdik, nasıl geçtiğini anlamadım. Bu kot kafa baya gezdirdi beni son zamanlarda hiç yürümediğim kadar yürüdüm sanırım.
Kıvırcık kafalı dostumla ilk kez buluştuk ama son kez değil daha nice buluşmalarımız olacak inşallah.
@Yiğitt @mrt-06 bu çocuk niye gülmemiş demişsiniz la daha ne güleyim hem Angara bebesiyiz resimlerde fazla gülmek bize yakışmaz. Ayrıca diş telim var dişlerimi gösteremiyorum ne yazık ki. ss
Deniz güzel resimler koymuş konuya ama bazılarını unutmuş onları da ben paylaşayım madem.
En alttaki resmi çeken garson baya sert ve dövecek gibi bakıyordu resmi çekmesini rica ettiğimizde @denizz19 ve ben tırsmadık değil ama sonuç olarak güzel çekmiş saolsun zorla da olsa.
@Maskeli Fedai @ozgur2113 @Çiğdem- @sokak sanati @GunesinOglu @Arslan Bey @xemrexxx @Harunnn60 ve diğerleri
Ne yorum yapayım, adınıza sevindim. Yönetim raporlarını özelden gönderirsiniz.Evet çok keyifli bir gündü zamanı çok iyi kullandığımızı düşünüyorum.
@OzaN iki tane yöneticin buluşmuş insan yorum yapar
Kıskandın hadi itiraf et ne raporu istiyorsun anlamadımNe yorum yapayım, adınıza sevindim. Yönetim raporlarını özelden gönderirsiniz.
O kadar saat yönetim için de konuşmuşsunuzdur herhalde, bazı projeler üretmişsinizdir.Kıskandın hadi itiraf et ne raporu istiyorsun anlamadım
seni sapık olarak anlatıp durdu deniz bana ben yapmaz dedim ama yapıyor diyor buluşma bir daha benceÇok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik Deniz'le, hayatım boyunca unutamayacağım bir buluşma olacak. Saat 13:00'da buluştuk, 18:00'da vedalaştık. Dolu dolu bir 5 saat geçirdik, nasıl geçtiğini anlamadım. Bu kot kafa baya gezdirdi beni son zamanlarda hiç yürümediğim kadar yürüdüm sanırım.
Kıvırcık kafalı dostumla ilk kez buluştuk ama son kez değil daha nice buluşmalarımız olacak inşallah.
@Yiğitt @mrt-06 bu çocuk niye gülmemiş demişsiniz la daha ne güleyim hem Angara bebesiyiz resimlerde fazla gülmek bize yakışmaz. Ayrıca diş telim var dişlerimi gösteremiyorum ne yazık ki. ss
Deniz güzel resimler koymuş konuya ama bazılarını unutmuş onları da ben paylaşayım madem.
En alttaki resmi çeken garson baya sert ve dövecek gibi bakıyordu resmi çekmesini rica ettiğimizde @denizz19 ve ben tırsmadık değil ama sonuç olarak güzel çekmiş saolsun zorla da olsa.
@Maskeli Fedai @ozgur2113 @Çiğdem- @sokak sanati @GunesinOglu @Arslan Bey @xemrexxx @Harunnn60 ve diğerleri
Valla hiç konuşmadık biz felekten bir gün çaldık kardeşimle beraber sizi mi düşünecez bi deO kadar saat yönetim için de konuşmuşsunuzdur herhalde, bazı projeler üretmişsinizdir.
Hadi ya ne yapmışım ki ben yine ne iftiralar attı bana bu kot kafaseni sapık olarak anlatıp durdu deniz bana ben yapmaz dedim ama yapıyor diyor buluşma bir daha bence
Her erkeğin içinde bastırdığı sapık duygular vardır bu bizim gibi aklı başında olanlarda bastırılmış kimilerinde ise açığa çıkmıştırseni sapık olarak anlatıp durdu deniz bana ben yapmaz dedim ama yapıyor diyor buluşma bir daha bence
Hadi ya ne yapmışım ki ben yine ne iftiralar attı bana bu kot kafa
denizle hiç ilgilenmeişsin yüzüne bile bakmamışsın çünkü gözün sokaktakı kadınalrdaymıs sürekli sapık sapık bakıp duruyormuşsun gözlük takmış anlaşılmasın diye diyor birdeHer erkeğin içinde bastırdığı sapık duygular vardır bu bizim gibi aklı başında olanlarda bastırılmış kimilerinde ise açığa çıkmıştır
Tamamen iftiradenizle hiç ilgilenmeişsin yüzüne bile bakmamışsın çünkü gözün sokaktakı kadınalrdaymıs sürekli sapık sapık bakıp duruyormuşsun gözlük takmış anlaşılmasın diye diyor birde
Hahaha şimdi güzel kızlar vardı doğruya doğruya gözüm kaymış olabilir istemsizce ama sapıkça bakmadım yani gözlüğü de hava güneşli diye taktık napalım. Alem bu oğlan ya öldürecek beni.denizle hiç ilgilenmeişsin yüzüne bile bakmamışsın çünkü gözün sokaktakı kadınalrdaymıs sürekli sapık sapık bakıp duruyormuşsun gözlük takmış anlaşılmasın diye diyor birde
Hahaha şimdi güzel kızlar vardı doğruya doğruya gözüm kaymış olabilir istemsizce ama sapıkça bakmadım yani gözlüğü de hava güneşli diye taktık napalım. Alem bu oğlan ya öldürecek beni.
söylemicemmi sandın @denizz19Tamamen iftira
Ayy erkek adam tabi bakacak sana kimse bakmıyor diye kıskanıyorsun güzelim loliş kızlarısöylemicemmi sandım @denizz19
ayoll göz kayması demiyor bilinçli şekilde sokaktakı kadınları taciz edip duruyormuşsun deniz bunu anlatıp durdu bana vlla hatta konuda bile yazmıss konuyu okursan eğer tühh yakıştıramadım sana deniz neysede
Yok artık tamam taciz falan abartmayalım şimdi işin cılkı çıkmasın.söylemicemmi sandım @denizz19
ayoll göz kayması demiyor bilinçli şekilde sokaktakı kadınları taciz edip duruyormuşsun deniz bunu anlatıp durdu bana vlla hatta konuda bile yazmıss konuyu okursan eğer tühh yakıştıramadım sana deniz neysede
o söylüyor vlla hatta söylediği bazı şeyleri demiyorum yanı dahasıda varYok artık tamam taciz falan abartmayalım şimdi işin cılkı çıkmasın.
Ay bu abartmayı seviyor bilmiyon mu senYok artık tamam taciz falan abartmayalım şimdi işin cılkı çıkmasın.
Oha abartmao söylüyor vlla hatta söylediği bazı şeyleri demiyorum yanı dahasıda var
o kalan kısımları aklıma geldikçe ben ona şeyy ederim özeldenAy bu abartmayı seviyor bilmiyon mu sen
Oha abartma
Dedikoducu kız az suso kalan kısımları aklıma geldikçe ben ona şeyy ederim özelden