MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Ayy Gülşen'i eledim, Kenan, Hadise, Şebnem Ferah hepsini ateşledim sne ne diyon.:A
Kenan ve Şebnem Ferah iyi kullanılamadı. Hadise çeyrek finale geldiğine şarkısı bitti.

En zorlu sezon 2.sezondu bir kere benim elediğim isimler arasında Tarkan, Sertab, Ceceli, Sandal, Teoman gibi isimler vardı. :A Murat Boz'u Demet Akalın'ı falan saymıyorum bile. :A

Bekliyorum, hayirli olsun yeni sezon :A

@Bully ilk hafta giden sen olacaksınİnşallah :A
Sen hala akıllandın mı be melun :A

Tarkan'a haddini bildirdik yine bildirecez hayırlısıyla. :A

Size ne işkence be :A

26 dakikayı ben hazırlıyorum ben :F

Çok uzun olur 26 dakika bence. Hemen kısa geçmek gerekli diye düşünüyorum.:F

Kenan ve Şebnem Ferah iyi kullanılamadı. Hadise çeyrek finale geldiğine şarkısı bitti.

En zorlu sezon 2.sezondu bir kere benim elediğim isimler arasında Tarkan, Sertab, Ceceli, Sandal, Teoman gibi isimler vardı. :A Murat Boz'u Demet Akalın'ı falan saymıyorum bile. :A

Evet 2. sezon zordu gerçekten. Uff napıcam ben.:( Valla korkutuyorsunuz beni. İlk sezon gerçekten şansa gittim. İyi reklam yapmalıyım. tek çare bu gibi.:F

Çok uzun olur 26 dakika bence. Hemen kısa geçmek gerekli diye düşünüyorum.:F

Evet 2. sezon zordu gerçekten. Uff napıcam ben.:( Valla korkutuyorsunuz beni. İlk sezon gerçekten şansa gittim. İyi reklam yapmalıyım. tek çare bu gibi.:F

aslında all star 2.sezon dan daha zor değil 2. sezon all starla bile zorlukta yarışır
tarkan sezen yalın musti gibi ağır topların yanına 1. sezondan sıla 3.sezondan hande gibi ağır toplar gelicek 2 si hariç 2.sezondan bir farkı bence yok all starın zorluk derecesi açısından oyüzden bizlere çok fark etmicek aslında nasıl bir 2.sezon yapmışız yaa all starla bile yarışıyor zorlukta :F:F:F

aslında all star 2.sezon dan daha zor değil 2. sezon all starla bile zorlukta yarışır
tarkan sezen yalın musti gibi ağır topların yanına 1. sezondan sıla 3.sezondan hande gibi ağır toplar gelicek 2 si hariç 2.sezondan bir farkı bence yok all starın zorluk derecesi açısından oyüzden bizlere çok fark etmicek aslında nasıl bir 2.sezon yapmışız yaa all starla bile yarışıyor zorlukta :F:F:F

Sende sildiysen beni ben direk istifa edeyim.:( @xBUGRAx gel laaa.:(

Mustafa'yı çok abartmayın unutulmaya yüz tutmuş bir şarkıcı alt tarafı. :)))))))

:A
aaa benim mustimemi diyorsun bee ben her lafımda sezen tarkan yalın diye sizleride favoriden ağır toptans ayıyorum utan utan hiç mustimi tek kelimede kullanmadım arkasıdnan hep sezen tarkan yalın diye sıralıyorum ağır toplar diye :ppp::ppp::ppp: