Aynı kapıya çıkıyor işte.Ayy öyle şey mi olur neyse ben sen söylemişsin gibi bir itiraf yaparım
Aynı kapıya çıkıyor işte.Ayy öyle şey mi olur neyse ben sen söylemişsin gibi bir itiraf yaparım
Ben Sahra'yım.
Ne alakası var aynı şarkı falan değil.
Aynımı sence benziyor?Sana çok 100 verdim, 96sını geri alıyorum şimdi etrafımda 4 dön.
Turabi alınmış bende Berna oluyorum o halde her halükarda hakan melununu sevmemiş oluyorum. @Bully
Dinle.
Hahaha en berbat puanı sana vereceğim seni üzmek en büyük isteğimaaa bu arada @GunesinOglu çok güzel ayarlamış vlla sezonun ilk sonuçları 9 eylül benim doğum günümde açıklanıcak
doğum gününde bir insanı üzmek çok büyük günah vlla oyüzden hepinizden iyi puanlar bekliyorum ve bana doğum günü hediyesi vermek içinde bu çok iyi bir fırsat olucak yine şanslısınız bence
@denizz19 @xemrexxx @EFE UYSAL @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @Bully
@Harunnn60 @cookies
Doğum gününe kötü sürprizler damga vurur.aaa bu arada @GunesinOglu çok güzel ayarlamış vlla sezonun ilk sonuçları 9 eylül benim doğum günümde açıklanıcak
doğum gününde bir insanı üzmek çok büyük günah vlla oyüzden hepinizden iyi puanlar bekliyorum ve bana doğum günü hediyesi vermek içinde bu çok iyi bir fırsat olucak yine şanslısınız bence
@Harunnn60 @cookies
doğum gününde bir insanı üzersen direk cehenneme gidiyorsun ona göreHahaha en berbat puanı sana vereceğim seni üzmek en büyük isteğim
cehenneme gidersin ozamanDoğum gününe kötü sürprizler damga vurur.
Kur'anda yazıyor deme sakındoğum gününde bir insanı üzersen direk cehenneme gidiyorsun ona göre
cehenneme gidersin ozaman
Hıhı.doğum gününde bir insanı üzersen direk cehenneme gidiyorsun ona göre
cehenneme gidersin ozaman
o saçlarını yakarlar vlla zebaniler ona göreKur'anda yazıyor deme sakın
O saçlarımı vücuduma yayacağım yakındao saçlarını yakarlar vlla zebaniler ona göre
😱 Forumda herkes +18 değil aa biraz akıllı işaretlere uy, bu nasıl laf öyle terbiyesiz.O saçlarımı vücuduma yayacağım yakında
Ayy ne yazdım sanki😱 Forumda herkes +18 değil aa biraz akıllı işaretlere uy, bu nasıl laf öyle terbiyesiz.
Kötü sürprizler bekliyor.aaa bu arada @GunesinOglu çok güzel ayarlamış vlla sezonun ilk sonuçları 9 eylül benim doğum günümde açıklanıcak
@Harunnn60 @cookies
Beni kapı dışarı mı edeceksin? 😱