MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Son düzenleme:
Bu sezon gerçekten iddialıyız Katy Perry ile :Z:Z

Şu tatlılığa bak ya.:love1:

tumblr_m63mf7OdDd1qzbagvo1_500.png

aaa bu arada @GunesinOglu çok güzel ayarlamış vlla sezonun ilk sonuçları 9 eylül benim doğum günümde açıklanıcak :Z:Z:Z

doğum gününde bir insanı üzmek çok büyük günah vlla oyüzden hepinizden iyi puanlar bekliyorum ve bana doğum günü hediyesi vermek içinde bu çok iyi bir fırsat olucak yine şanslısınız bence :bhr::bhr::bhr:
@denizz19 @xemrexxx @EFE UYSAL @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @Bully
@Harunnn60 @cookies :A:A:A
Hahaha en berbat puanı sana vereceğim seni üzmek en büyük isteğim :F

aaa bu arada @GunesinOglu çok güzel ayarlamış vlla sezonun ilk sonuçları 9 eylül benim doğum günümde açıklanıcak :Z:Z:Z

doğum gününde bir insanı üzmek çok büyük günah vlla oyüzden hepinizden iyi puanlar bekliyorum ve bana doğum günü hediyesi vermek içinde bu çok iyi bir fırsat olucak yine şanslısınız bence :bhr::bhr::bhr:
Doğum gününe kötü sürprizler damga vurur. :Z :A

Kötü sürprizler bekliyor. :A

Daha ne yazcan vücudun saçın başın her şeyin mesajda var. :F

Bence arkadaşlar bu ahlaksızlığa bir dur diyelim ve Deniz, @Çiğdem-, @Yiğitt'i kapı dışarı edelim. Var mısınız bu kötü örnekleri forumdan atmaya eyy fav10?? :A

Çok mu içiyom ben. .ss
Beni kapı dışarı mı edeceksin? 😱

Rüyanda anca görürsün, bizim yok olmamız demek forumun sessizliğe bürünüşü demek. :Z Haksız mıyım canocanlarım? @denizz19 @Çiğdem- :bhr: