Yüzsüzlük yaparız, gitmeyiz.Oy birliği sağlarsam by by.
Sen en fenasısın zaten beni bile baştan çıkardın.![]()
Hakan olmaktan sonuna kadar gurur duyarız.İşte Turabi'de öyleydi.Hilmicem'de Hande olur. Yalın Hakan olur finali göremez.
@Bully
Sen naptın. Jurilikte devam mı.![]()
Hakan olmaktan sonuna kadar gurur duyarız.Hakan'ın keskin stratejik zekası ile şeytanın bacağını kıracaz bu sefer. 😎
Bizi final kesmez zaten hedef şampiyonluk.![]()
Beni bu forumdan feriştahı gelse kovamaz![]()
Sıla'dan korktuğunu bu kadar belli etme bebeişimImm ok. Ben varken seni mi şampiyon yapıcak FF.
Ortamı hazırlamaya başladım bile. Yakında yolcusun.![]()
Ay sen konuşuyon mu hala bana Melek'i eledik Kazım elendi elenecek Sertab'ı da mı erkenden yollayayım bunu mu istiyorsun Bully'e sataşan adımutlulukk'un ibretlik sonu diye forum tarihinine adını yazdırırsın.Sana çok 100 verdim, 96sını geri alıyorum şimdi etrafımda 4 dön.
Turabi alınmış bende Berna oluyorum o halde her halükarda hakan melununu sevmemiş oluyorum. @Bully![]()
![]()
Dinle.![]()
Sıla bu sezon iş yapmaz.Sıla'dan korktuğunu bu kadar belli etme bebeişim![]()
Sıla'dan korktuğunu bu kadar belli etme bebeişim![]()
İlk sezonda boşluktan final görmüş birisi Rihanna.Imm ok. Ben varken seni mi şampiyon yapıcak FF.
Ortamı hazırlamaya başladım bile. Yakında yolcusun.![]()
İlk sezonda boşluktan final görmüş birisi Rihanna.All-Star'da erkenden yolcu ederiz.
![]()
Ben sana destek çıkarım kız merak etme madem doğum gününmüş yaparız bir şeyler yufka yürekli bir insanımdır da.aaa bu arada @GunesinOglu çok güzel ayarlamış vlla sezonun ilk sonuçları 9 eylül benim doğum günümde açıklanıcak
doğum gününde bir insanı üzmek çok büyük günah vlla oyüzden hepinizden iyi puanlar bekliyorum ve bana doğum günü hediyesi vermek içinde bu çok iyi bir fırsat olucak yine şanslısınız bence
@denizz19 @xemrexxx @EFE UYSAL @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @Bully
@Harunnn60 @cookies![]()
Sana göstereceğim Sılamın gücünüSıla bu sezon iş yapmaz.![]()
Ayy rüşvette bahaneRüşvetinden korkuyoruz. Sıla ne yaa. Koskoca dünya starı Riri'm bu sefer ayarı verecek.![]()
@GunesinOglu fragmanda Sıla şarkısı kullanmışsın, Sıla'ya reklam olmuş oldu.Sana göstereceğim Sılamın gücünü
Ayy rüşvette bahane![]()
Sana göstereceğim Sılamın gücünü
Ayy rüşvette bahane![]()
Reklam bizim işimiz@GunesinOglu fragmanda Sıla şarkısı kullanmışsın, Sıla'ya reklam olmuş oldu.Ayıp ayıp...
Bende para çokİlk sezon Cengiz çıtlattı bana. Bu sefer bizde açtık kesenin ağzını.![]()
Tamam atıyorum şimdi, kullanacan ama?@Yiğitt siz şarkı ataydınız onu kullanırdım![]()
Haksızlık -20 puanla başlaman lazım.Reklam bizim işimiz
Bende para çok![]()