O Konuşmayı bilmiyor diye sen açıklıyordunBen senin nefretiné güveniyorum.
Turabi'de çok iyi anlaşılmiyordu zaten hep açıklamak zorunda kalırdim.
Çok iyi @Bully'de sevmeye başladı. @denizz19 İllede Aşk 12 milyon dinlenme oldu.@EFE UYSAL inanmıcan ama ille de aşk ı sevmeye başladım
Olsun ben sevmedim
Rüşvet mi kim dedi ya.Belki diğerlerini daha fazla sevmezsin .
@GunesinOglu Turabi sözlerinden düzeyim şuraya 1 sayfa istersen Turabi Begüm dostluğuna güveniyorum ben.
Hee rüşvet Akif tamamdır.
Yeteneksiz bu ne biçim etiket. Dur yarın olsun bi PC'ye geçeyim gönderirim
Sila'ya uyarlaMan ilginç olmuş. Ama Sıla'da biraz avam ağızlı benziyor Turabi'ye o nedenle uyarlanıyor tabi kolayca.
benden bahsediliyor dahil olayım dedim rihanna'yı severim ama diamond'u sadece @sokak sanati diğer parçalarda 4'ü göremezsin
Dediğime adım adı gidiyoz sen en fazla 10 demiştin.Olsun ben sevmedim
Dediğime adım adı gidiyoz sen en fazla 10 demiştin.
Sen ne yaptın bu yıl jüriye @GunesinOglu
Bence yinede o kadar ön yargılı olmayalım. Diamonds en iyi parçası sayılır ama Man Dawn, Stay, Love the way you lie, Rude Boy, Dont Stop the Music, BBHMM, The Monster, Where you been gibi çok özel şarkıları vardır.
Olsun onu siz yapıyonuz.Çalkala klipsiz 7 milyon oluyor
Sıla yeni Albüm yapsın da GörDediğime adım adı gidiyoz sen en fazla 10 demiştin.
Bu arada Mustafa yeni albüm çıkaracakmış yakında az kalmış.Sıla yeni Albüm yapsın da Gör
where are you been de severim 2 oldu bak hadi yine iyisin 2 tane 7-8 alacaksın sayemde
Bu arada Mustafa yeni albüm çıkaracakmış yakında az kalmış.
@sokak sanati @Felon a şükret bak hiç yabancı sevmeyenler de var
şimdi pembemi siyahmı deseler pembeyi seçerim katty 1 tık daha öndeWalla daha fazlasını yapmayı hedefliyorum. Neyse senden de çok umutsuz değilim.