Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

neboşa nasıl bakıyordur acaba :A bu arada sokak totoşununbu bölümü yo ketme planı hakkında ne diyorsun :A
Geçen Ömürcüğüm evine gitmişti sadece Pazar Sürprizi'ne kapısını açmış 1 öğün yiyorum sürekli spor yapıyorum diyordu. :F Olayı bilmiyorum ama @sokak sanati haklıdır. :F Haklı olmasa bile bir şekilde haklı olur o. :F

Geçen Ömürcüğüm evine gitmişti sadece Pazar Sürprizi'ne kapısını açmış 1 öğün yiyorum sürekli spor yapıyorum diyordu. :F Olayı bilmiyorum ama @sokak sanati haklıdır. :F Haklı olmasa bile bir şekilde haklı olur o. :F
bak starın dizisi kösemi öne çıkarmak için bu bölümü kapıcakmış yani 41 bölümü showda olan dizinin bölümünü unutma :A

@xemrexxx mobilim suan uğraşamıyorum.:F

Bu kadar poh pohlama beni. Şimdi Emre'yi banlarım falan.:F

He şu mesele, bölüm silinmiyor ki zaten arşive taşınıyor yine yazılıyor yani dert etmene gerek yok. :A
biliyorum da bu meluunun hain planları varmış burada yazana ceza verdirecekmiş süper mod oalrak konuya el at bence:A

Belki yönetim çokta gerekli olmayan bilgiler olduğuna karar verir :A
yönetimi de değiştiririz biz oylamıyor muyuz sonuçta :A ayrıca şu arama kısmına dizilerin adını yaz en çok sonuç çıkan dizi my forumda :A vadiden bile çok nanik sana :A