dizinin adını biliyom ordakiNerden anladın Endonezce mi bilyion.
dizinin adını biliyom ordakiNerden anladın Endonezce mi bilyion.
silemiyorsun ki alt foruma gidiyor bölüm
ne alakası var yeni bişi oldukça uplatırım ayrıca star daha 4-5 sne tekrarını yayınlarSonuçta artık öyle uplatmanın kolay olmayacağı bir dizi olacak.
ne alakası var yeni bişi oldukça uplatırım ayrıca star daha 4-5 sne tekrarını yayınlar
gereksiz olmicek merak etme dizi hakkında muhabbet edecvek birisi bulunur hep kösemi öne çıakrma çabaları yemezlerGereksiz uplatmanın cezası var.
gereksiz olmicek merak etme dizi hakkında muhabbet edecvek birisi bulunur hep kösemi öne çıakrma çabaları yemezler
ay çok havalanmışın sen bu dizinin bir kısmı showdaydı kösem komple starda o yüzden bu konuda @mrt-06 nın desteğini bekliyorum zaten süper mod olduğu için sen bişi yapamazsınValla onu bunu bilmem. Takipteyim.
Şu kadını sokakta görsen 70 yaşında der misin? 😱 Allah kem gözlerden korusun.bu arada kadındaki asalete for @harzemliişah @yatutarsa @HachiKo @cookies @-potterhead- @Harunnn60 @MelankoliK @mrt-06
@Çiğdem- sen çatla
Ekli dosyayı görüntüle 46244
ay çok havalanmışın sen bu dizinin bir kısmı showdaydı kösem komple starda o yüzden bu konuda @mrt-06 nın desteğini bekliyorum zaten süper mod olduğu için sen bişi yapamazsın
Emre gereksiz hortlatmiyor ki konuyuValla onu bunu bilmem. Takipteyim.
Oda düşman oldu diziye.ay çok havalanmışın sen bu dizinin bir kısmı showdaydı kösem komple starda o yüzden bu konuda @mrt-06 nın desteğini bekliyorum zaten süper mod olduğu için sen bişi yapamazsın
halk bnm yanıma @sokak sanati çatlaEmre gereksiz hortlatmiyor ki konuyu
My hakkında bilgiler veriyor
o anladı kösem my ka başarılı olemicek hemen saldırıyorOda düşman oldu diziye.
@Çiğdem- anneannen falan var mı seninŞu kadını sokakta görsen 70 yaşında der misin? 😱 Allah kem gözlerden korusun.
@Çiğdem-'in anneannesini düşünemiyorum. Vardır muhakak hatta anneannesinin annesi bile yaşıyor olabilir Karadenizliler uzun yaşar diye biliyorum.halk bnm yanıma @sokak sanati çatla
o anladı kösem my ka başarılı olemicek hemen saldırıyor
@Çiğdem- anneannen falan var mı senin
neboşa nasıl bakıyordur acaba bu arada sokak totoşununbu bölümü yo ketme planı hakkında ne diyorsun@Çiğdem-'in anneannesini düşünemiyorum. Vardır muhakak hatta anneannesinin annesi bile yaşıyor olabilir Karadenizliler uzun yaşar diye biliyorum.
Geçen Ömürcüğüm evine gitmişti sadece Pazar Sürprizi'ne kapısını açmış 1 öğün yiyorum sürekli spor yapıyorum diyordu. Olayı bilmiyorum ama @sokak sanati haklıdır. Haklı olmasa bile bir şekilde haklı olur o.neboşa nasıl bakıyordur acaba bu arada sokak totoşununbu bölümü yo ketme planı hakkında ne diyorsun
bak starın dizisi kösemi öne çıkarmak için bu bölümü kapıcakmış yani 41 bölümü showda olan dizinin bölümünü unutmaGeçen Ömürcüğüm evine gitmişti sadece Pazar Sürprizi'ne kapısını açmış 1 öğün yiyorum sürekli spor yapıyorum diyordu. Olayı bilmiyorum ama @sokak sanati haklıdır. Haklı olmasa bile bir şekilde haklı olur o.
Geçen Ömürcüğüm evine gitmişti sadece Pazar Sürprizi'ne kapısını açmış 1 öğün yiyorum sürekli spor yapıyorum diyordu. Olayı bilmiyorum ama @sokak sanati haklıdır. Haklı olmasa bile bir şekilde haklı olur o.
ne ka güzel ne ka güzel
Emre gereksiz hortlatmiyor ki konuyu
My hakkında bilgiler veriyor
He şu mesele, bölüm silinmiyor ki zaten arşive taşınıyor yine yazılıyor yani dert etmene gerek yok.bak starın dizisi kösemi öne çıkarmak için bu bölümü kapıcakmış yani 41 bölümü showda olan dizinin bölümünü unutma
biliyorum da bu meluunun hain planları varmış burada yazana ceza verdirecekmiş süper mod oalrak konuya el at benceHe şu mesele, bölüm silinmiyor ki zaten arşive taşınıyor yine yazılıyor yani dert etmene gerek yok.
yönetimi de değiştiririz biz oylamıyor muyuz sonuçta ayrıca şu arama kısmına dizilerin adını yaz en çok sonuç çıkan dizi my forumda vadiden bile çok nanik sanaBelki yönetim çokta gerekli olmayan bilgiler olduğuna karar verir