Pargalı da mı Harimm'e aşıktı?
yok değildi ama fanfinolarımız istiyordu bu aşkı @destere en büyük destekçisiydi hatta çocukların bazıları sülodan değil pargalıdan diyorduPargalı da mı Harimm'e aşıktı?
Cidden ama Pargalı ve Hürrem çok yakışıyordu Halit biraz yaşlı duruyordu ah keşke tarihi değiştirseydi Yılmazcım Şahincim.
Ruh hastası.Benim rüyamda Hatice birini öldürüp gömüyordu
adam dumanı bile getirdi bunu da yapsaydı keşke gerçi hürrem sülüman aşkını yürüten hürremdi sülo sürekli başka cıbırlara bakıyordu hürrem sadıktı hürrem de başkasına baksa aşkın inandırıcılığı kalmazdıCidden ama Pargalı ve Hürrem çok yakışıyordu Halit biraz yaşlı duruyordu ah keşke tarihi değiştirseydi Yılmazcım Şahincim.
Ruh hastası.
Acaba gerçekte de bu kadar sadık mıydı Hürrem? Sülo gerçekte çok çirkin bir adammış sanmıyorum ki Hürrem bağlı kalsın. Pargalı'nın ölümü ihanetten mi bence bir daha araştırılmalı namus davası olabilir.adam dumanı bile getirdi bunu da yapsaydı keşke gerçi hürrem sülüman aşkını yürüten hürremdi sülo sürekli başka cıbırlara bakıyordu hürrem sadıktı hürrem de başkasına baksa aşkın inandırıcılığı kalmazdı
hürrem de gerçekte seks bombası değilmiş ilber ortaylı dedi meryem çok benziyormuş hürreme ilber hocam dedi cahalAcaba gerçekte de bu kada sadık mıydı Hürrem? Süşo gerçekte çok çirkin bir adammış sanmıyorum ki Hürrem bağlı kalsın. Pargalı'nın ölümü ihanetten mi bence bir daha araştırılmalı namus davası olabilir.
Pargalı da mı Harimm'e aşıktı?
Cidden ama Pargalı ve Hürrem çok yakışıyordu Halit biraz yaşlı duruyordu ah keşke tarihi değiştirseydi Yılmazcım Şahincim.
Ruh hastası.
Ben miyim Hatice mi 🙂 🙂 🙂Cidden ama Pargalı ve Hürrem çok yakışıyordu Halit biraz yaşlı duruyordu ah keşke tarihi değiştirseydi Yılmazcım Şahincim.
Ruh hastası.
Ama sonuçta senaryo sana ait, "yatutarsa rüya işçileri senaryo gurubu" yazmış.Adamı o öldürdü
Ben hatırlamıyorum bu kadını valla. 4.Sezonda çıkmıştır sanırım çünkü ben 4.sezonu çok az izledim.ay bu pis yenge de my de oynamış @Çiğdem- @EFE UYSAL @-potterhead- @MelankoliK acaba rolü ne derken hatırladım hürrem vakıf kurarkene bu arazisini satmiyidi hürrem iki ağladı verdi tapuyu safoz
hayır 3.sezonda çıktı 95-96.bölümlerden bir yerde galibaBen hatırlamıyorum bu kadını valla. 4.Sezonda çıkmıştır sanırım çünkü ben 4.sezonu çok az izledim.
hmm anladım. Demek ki rolü azmış.hayır 3.sezonda çıktı 95-96.bölümlerden bir yerde galiba
1 ya da 2 bölümlükhmm anladım. Demek ki rolü azmış.
Bir yahudi tüccar vardı hatırlıyor musun?1 ya da 2 bölümlük
rakel hatun 62 ve 63.bölümde oynadı sonra 3.sezonda da 94-95 te oynadı varidiBir yahudi tüccar vardı hatırlıyor musun?
Heh o işte. Bu resmi gösterince o aklıma geldi.rakel hatun 62 ve 63.bölümde oynadı sonra 3.sezonda da 94-95 te oynadı varidi
yok o kadın yaşlı biriydi yeşilçam oyuncusuymuşHeh o işte. Bu resmi gösterince o aklıma geldi.