Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Cidden ama Pargalı ve Hürrem çok yakışıyordu Halit biraz yaşlı duruyordu ah keşke tarihi değiştirseydi Yılmazcım Şahincim. :A

Ruh hastası. :)
adam dumanı bile getirdi bunu da yapsaydı keşke :A gerçi hürrem sülüman aşkını yürüten hürremdi sülo sürekli başka cıbırlara bakıyordu hürrem sadıktı hürrem de başkasına baksa aşkın inandırıcılığı kalmazdı :F

adam dumanı bile getirdi bunu da yapsaydı keşke :A gerçi hürrem sülüman aşkını yürüten hürremdi sülo sürekli başka cıbırlara bakıyordu hürrem sadıktı hürrem de başkasına baksa aşkın inandırıcılığı kalmazdı :F
Acaba gerçekte de bu kadar sadık mıydı Hürrem? Sülo gerçekte çok çirkin bir adammış sanmıyorum ki Hürrem bağlı kalsın. :F Pargalı'nın ölümü ihanetten mi bence bir daha araştırılmalı namus davası olabilir. :A

Son düzenleme:
Acaba gerçekte de bu kada sadık mıydı Hürrem? Süşo gerçekte çok çirkin bir adammış sanmıyorum ki Hürrem bağlı kalsın. :F Pargalı'nın ölümü ihanetten mi bence bir daha araştırılmalı namus davası olabilir. :A
hürrem de gerçekte seks bombası değilmiş ilber ortaylı dedi meryem çok benziyormuş hürreme :A ilber hocam dedi cahal :bhr:
çirkin olsa nolicek aldattın mı hem kendi hem de çocuklarıınn kellesi gitti :F

Pargalı da mı Harimm'e aşıktı? :D

Cidden ama Pargalı ve Hürrem çok yakışıyordu Halit biraz yaşlı duruyordu ah keşke tarihi değiştirseydi Yılmazcım Şahincim. :A

Ruh hastası. :)

@harzemliişah cığımın verdiği adrese göre pakistan reytinglerimiz @denizz19 kıvırcığının ferihası ile kapışmışız (kasım 2013) :X @Forumdash @batuhankaralar için mohabat dizisi ezel oluyor :A
@Çiğdem- sen de çatla:A @EFE UYSAL @Yiğitt @Harunnn60 @HacHilo @*YıldırıM*
@sokak sanati @Yiğitt beroş da arada katılmış intikamla:A
1fdf.png 1011484_461501167290301_712052835_n.jpg

ay bu pis yenge de my de oynamış :F @Çiğdem- @EFE UYSAL @-potterhead- @MelankoliK acaba rolü ne derken hatırladım hürrem vakıf kurarkene bu arazisini satmiyidi hürrem iki ağladı verdi tapuyu safoz :F
B_NAOOgUsAIYQS0.jpg