Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Ulan nereden buluyon bu haberleri.sen varya saat başı muhteşem.yüzyıl ve türevleri etiketleriyle internette TV ve haber sitelerini karistiriyorsundur. Dış basındaki haberleri anlayabilmek için İspanyolca Rusça falanda öğrenmişsindir sen:F:F
My hastalığı böyle birşey. :F

Ulan nereden buluyon bu haberleri.sen varya saat başı muhteşem.yüzyıl ve türevleri etiketleriyle internette TV ve haber sitelerini karistiriyorsundur. Dış basındaki haberleri anlayabilmek için İspanyolca Rusça falanda öğrenmişsindir sen:F:F
her türlü bulurum @EFE UYSAL a nanik :A

izleyicinin canına tak etti youtube üzerinden ingilizce ve fransızca altyazılı yayınlamaya başladılar kendi çabalarıyla :X ingilizce olarak ilk 83 bölüm fransızca oalrak ilk 9 bölüm yüklenmiş ay timur kösemden kafanı kaldır da çabalara kulak ver.ss
@sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @harzemliişah @Aserat @Harunnn60 @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 46131 Ekli dosyayı görüntüle 46132
İngilizce altyazılar ben bıraktığımda 79'du ilerletmişler helal olsun :F

izleyicinin canına tak etti youtube üzerinden ingilizce ve fransızca altyazılı yayınlamaya başladılar kendi çabalarıyla :X ingilizce olarak ilk 83 bölüm fransızca oalrak ilk 9 bölüm yüklenmiş ay timur kösemden kafanı kaldır da çabalara kulak ver.ss
@sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @harzemliişah @Aserat @Harunnn60 @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 46131 Ekli dosyayı görüntüle 46132
bu yorumdan ne demek istediğini tam anlamadım. yani my yi ingilizler ve fransızlardanda izleyen ve fanı olan çok kişi var ama yapımcı oralara bu diziyi götürüp bu dillere çevirmediği için fanlar kendi çabalarıyla mı altyazılar oluşturuyorlar?

bu yorumdan ne demek istediğini tam anlamadım. yani my yi ingilizler ve fransızlardanda izleyen ve fanı olan çok kişi var ama yapımcı oralara bu diziyi götürüp bu dillere çevirmediği için fanlar kendi çabalarıyla mı altyazılar oluşturuyorlar?
yapımcıyla pek alakası olduğunu sanmıyorum oralara gidemiyor diziler :X

bu tarz bir şey olduğunu tahmin etmiştim. bizim dizlerin avantajı ve farkı diye anlattığı şey kısmen doğru olsada biraz abartı ya. tamam accık yavaşlatalım uzatalım ama 120 dk ne ya:D 60-80 arası ideal bence. genelde herkes bu konu açıldımı(bir süre öncesine kadar bende öyleydim) hemen bak abd de diziler 45 dk bizimkiler 2 saat böyle dizimi olur.abd deki gibi olacak kısa ve öz.mıy mış kış 😛ama artık 45 dkyı da ideal görmüyorum. dizi izlediğini anlamıyorsun. tempo fazla yüksek. 60-80 arası ideal.

bu tarz bir şey olduğunu tahmin etmiştim. bizim dizlerin avantajı ve farkı diye anlattığı şey kısmen doğru olsada biraz abartı ya. tamam accık yavaşlatalım uzatalım ama 120 dk ne ya:D 60-80 arası ideal bence. genelde herkes bu konu açıldımı(bir süre öncesine kadar bende öyleydim) hemen bak abd de diziler 45 dk bizimkiler 2 saat böyle dizimi olur.abd deki gibi olacak kısa ve öz.mıy mış kış 😛ama artık 45 dkyı artık ideal görmüyorum. dizi izlediğini anlamıyorsun. tempo fazla yüksek. 60-80 arası ideal.
bence drama 75-80 dk komedi 50-60 dk olsun :X
çabaladılar ama başaramadılar 2014 de satılan dizilerin %36 sı türk dizisi %32 si abd dizisi %13ü kore dizisi olmuş :) @Tolstoyevski duymasın dünyaya kafa atar:))
güney-kuzey amerika ve afrikaya da satışmaya başladı bir batı avrupa kaldı :X

bence drama 75-80 dk komedi 50-60 dk olsun :X
çabaladılar ama başaramadılar 2014 de satılan dizilerin %36 sı türk dizisi %32 si abd dizisi %13ü kore dizisi olmuş :) @Tolstoyevski duymasın dünyaya kafa atar:))
güney-kuzey amerika ve afrikaya da satışmaya başladı bir batı avrupa kaldı :X
bu zaten eylemle, kişisel çabalarla vs olacak iş değil. kanallarda paragöz. rutükün bu işe el atması ve dizi sürelerine sınırlama getirmesi lazım. belirlenen süreyi geçen her dkika içinde atıyorum 10 milyar ceza kesmesi lazım kanala:A