ben izledimDiziyi izleyeyim dedim daha Fox Tv siteye yüklememiş, artık yarına kaldı.![]()
bu dizideki yiğit isimli oyuncu tam senlikDiziyi izleyeyim dedim daha Fox Tv siteye yüklememiş, artık yarına kaldı.![]()
Deli Fırat mı?bu dizideki yiğit isimli oyuncu tam senlik![]()
iyi ama bunlar önlerindeki çürük elmayı fark etmiyorlar o çürük elmanın sevgilisideNasıl buldun reyiz diziyi?![]()
@Çiğdem- le rekabete girmeden miDeli Fırat mı?Yani Yiğit Dikmen
Biliyorum tam benlik olduğunu, ondan izleyeceğim.![]()
aynen ümit hiç olmamış gene başroldeki amiri başta beğenmemiştim düşündükçe bence olmuş yiğit gerçektende iyi oynamış ayrıca ümitin sevgilisini oynayan kız gerçekten güzelmiş yalnızBen beğendim diziyi ya, güzel olmuş.
Beni en çok şaşırtan ise Yiğit Dikmen oldu. Adamın ilk oyunculuğu ama süper oynuyordu hatta en iyi oyuncu oydu diyebilirim. Ümit Kantarcılar rolüne hiç olmamış, ona samimi, gülünç roller yakışıyordu bence.
İlk bölüme göre baya aksiyonu iyiydi, izlerim diziyi bundan sonra.![]()
Amir olmuş bence, hiç kafama takılmadı oradaki isim.aynen ümit hiç olmamış gene başroldeki amiri başta beğenmemiştim düşündükçe bence olmuş yiğit gerçektende iyi oynamış ayrıca ümitin sevgilisini oynayan kız gerçekten güzelmiş yalnız
o karete yapan kızı twd deki rosita ya benzettim 😱Amir olmuş bence, hiç kafama takılmadı oradaki isim.
Ümit olmamış ya, kendisine yakışmamış bu rol.
Manken gibiler kızlar zaten.![]()
Biraz yapmacık geldi o karate sahneleri.o karete yapan kızı twd deki rosita ya benzettim 😱
Biraz yapmacık geldi o karate sahneleri.![]()
O arka sokaklarda oynadı Yasemin komiseri oynadı buse varolBiraz yapmacık geldi o karate sahneleri.![]()