Dizinin niye yeni bölüm tanıtımı yayınlanmadı hala?Merakla tanıtımı bekliyorum.
İlk bölüme bakabilirsin mesela?Böyle bir dizi mi vardı?![]()
Tamamıyla izleyip öyle karar vereydin.Rezalet !
Sadece dövüş sahnelerine filan baktım o kadar rezaletti ki diziyi bıraktım 5 dakikada
Canısı nasıl yayınlanmadı
Sitede bulamadım fragmanıRezalet !
Sadece dövüş sahnelerine filan baktım o kadar rezaletti ki diziyi bıraktım 5 dakikada
Canısı nasıl yayınlanmadı
İlk bölüme bakabilirsin mesela?
Tamamıyla izleyip öyle karar vereydin.
Sitede bulamadım fragmanı
Çok saol.
Fragman süper görünüyor, merakla bekliyoruz. Yakında Fırat'ın aşkı başlar gibi, şimdiden başlamış.![]()
Hıhı.Bensiz bir hiçsin bunu kabullenmelisin
Fragman da rezalet bu diziye bilerek bakabilirim yayından kalksın bir an önce![]()
Geçen sezon Asayiş Berkkemal diye bir dizi vardı sonu aynen öyle olacak gibi.İlk bölüme bakabilirsin mesela?
Tamamıyla izleyip öyle karar vereydin.
Sitede bulamadım fragmanı
Çok saol.
Fragman süper görünüyor, merakla bekliyoruz. Yakında Fırat'ın aşkı başlar gibi, şimdiden başlamış.![]()
Geçen sezon Asayiş Berkkemal diye bir dizi vardı sonu aynen öyle olacak gibi.
Fox'ta polisiye tutmaz ki la niye boşa uğraşmışlarİzleyip de değerli zamanımı tüketemem.
![]()
Siz kaybedersiniz.Geçen sezon Asayiş Berkkemal diye bir dizi vardı sonu aynen öyle olacak gibi.
Fox'ta polisiye tutmaz ki la niye boşa uğraşmışlarİzleyip de değerli zamanımı tüketemem.
![]()
İlk bölümden bıraktım zaten.Sen bir bitmiş diziye başlayacaktın ne oldu unuttun mu![]()
Kesin öyle olur canısı.Siz kaybedersiniz.![]()
İlk bölümden bıraktım zaten.Niye heves ettim ben de anlamadım.
Şu sıralar dizi izlemeye pek vaktim yok zamanımın çoğu sporla gezmekle geçiyor zaten.
Kesin öyle olur canısı.![]()
Hangi dizi olduğunu unuttun da bitmiş diziye başlayacağımı nerden hatırladınHangi diziydi unuttum![]()
Hangi dizi olduğunu unuttun da bitmiş diziye başlayacağımı nerden hatırladın![]()
Reytingler?Dizi çok sevilmiş. Totalde özellikle çok artacağız haftaya.![]()
![]()
Reytingler?
Yarın izleyeyim bölümü, bugün başım ağrıyor bakamadım.![]()
O reytingle 14 Eylül itibariyle ilk 20'de yer alamaz.İlk 5'e girdi dizi yeter şimdilik.![]()
O reytingle 14 Eylül itibariyle ilk 20'de yer alamaz.![]()
Sen kafayı Fox ile bozdun, uzak dur benden. 😱Daha yavaş yavaş. Yüksek başlayandan kork demişler.![]()
Sen kafayı Fox ile bozdun, uzak dur benden. 😱
Kanal D'm.![]()