Ice_Cool_23
Favori Üye
Hahaha erler film olunca kaç boyut film yapînca seyretBölüm baya iyiydi.
Ben beğenerek, sıkılmadan izledim açıkçası. Boyut Film yapmış bence bu diziyi. Bu bölümde çocuk kaçırmaları ön plandaydı. Dizinin sonunda Berkay'ın babası kendisini asmıştı. O gazeteci kız ortalık karıştırıyor istemeden olsa da.
Gürkan fenası Deli Fırat'ımı vuracak neredeyse. 😱 Yeni bölüm fragmanı baya iyi, ortalık iyice karışacak.
Reyiz Arka Sokaklar'ı da o kadar yıl izledik, Erler Film'in çoğu dizisini izlemişimdir.Hahaha erler film olunca kaç boyut film yapînca seyret
kanal d nin yöneticisi pelin senin gibi aynen ablanmı o seninReyiz Arka Sokaklar'ı da o kadar yıl izledik, Erler Film'in çoğu dizisini izlemişimdir.Niye öyle dedin?
![]()
Yok reyiz, tanışmıyoruz.kanal d nin yöneticisi pelin senin gibi aynen ablanmı o senin
Benim ablam de geç.
Tayyip bitti şimdi Pelin'e vuruldu.
Ârka sokakları tehdit etti istediğine onay vermeyince yapımcı kanalın yeni ceosu kovdu arka sokakları beyaz la beraber fettuhlaha yaklaştıracaktı diziyiTayyip bitti şimdi Pelin'e vuruldu.![]()
En iyi onun oyunculuğu zaten.@Yiğitt begendin mi yigitin oyunculugunu![]()
Turabinin o Sabit Kanca 2 filmindeki oyunculuğu rezildi, hiç iyi değildi.@Yiğitt bende begendim gayet iyi turabiden cok cok iyi![]()