ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

Better Call Saul var yeni başladı süperdir , hele breaking bad dizisini izlediysen kesin bunuda beğeneceksin ayrıca breaking bad dizisini izlemediysende benim önerim en kısa zamanda başla gelmiş geçmiş en güzel dizilerden biridir ama ne yazıkki geçen sezon bitti ..
hımm tmm breaking bad izlemedim bu ikisinide izlicem o zaman

Bende bugün bakacağım Sezon Finaline. @sürgünüm :X
izledim ben dün :)
lilyı frank öldürmüş 😱 sam istmiş öldürmsini
rebecca da öldü kim öldürdü bilmiyoz önümüzdki sezonun konusu o olur
laurel micheelae nın yüzğünü saklamış konuşmasın diy
connorla olivrde hastalık çıktı
savcı ashrla konuşmaya geldi büyük ihtiml ashr şüpheleici artık
annelise v frank nate yi hapisten çıkarttı ashrı kullanarak hakimi düşürttüler nate yi dövdürttüler
natee annlise kanacak gibi

point:9.5 son sahnelr fenaydı:X

1x14-15 (Sezon Finali)

Hunharca sezon finali yaptı. Son bölüm tüm sevip de kavuşamayanlara gelsin. :)

Bonnie'nin katil olabileceğini düşünüyordum fakat kadın su deposuna ceseti nasıl taşısın orayı düşünemedik işte. Bende tetikçi tipi varmı dediğinde kıllandım Frank'tan ama katil olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti. 😱

Annelise'in Wes'e düşkünlüğünü biraz garip buldum. Bunlar anne-oğul çıkmasınlar? :)

İkinci sezonda da Rebecca'nın katilini ararlar böyle böyle gider artık. :X
9/10

Güzel bir sezon finali oldu. Tüm karmaşalar diz boyu.:F

Lilea'yı Sam öldürmüş işte boş yere heyecan yaptırdılar ama Frank'a öldürmesi cidden şaşırtıcıydı zat5en biraz düşünsek o adamın pis işlere baktığını anlardık. Çok şaşırmadım o nedenle.

Michella kayınvalideye ne atar yaptı öyle.:F

Connor'ın gaydaşı hasta çıktı. Connor'ı severdim. üzüldüm.:(

Bölümlere 9.5/10 verilir.:Z

Bu arada Rebecca'yı
bilmiyormuyuz.😱 @xemrexxx @sürgünüm . Frank öldürmüüştür kim öldürecek. Hiç şaşırmadan bakıyor orada Annelise.:X Kesin Frank ya.Annelise orada Rebecca'yı bırakmışlar derken diğer veletleri kandırıyor.:F

hımm tmm breaking bad izlemedim bu ikisinide izlicem o zaman
gotham ı birazdan izleyeceğim ama ordada açmıyorlar :)) nasıl güleceğizki? keşke HBO da yayınlansaydı o zaman barbarayı daha bir canlı görürdük :)
scandal-how-to-get-away-with-murder-ratings-abc.jpg

glaad award (gey ve lezbiyen birliklerinin ödülleri) düzenlenmiş yılın draması htgawm seçilmiş demek ki connor parlağı destere türünü iyi setmiş:))) komedide transparent seçilmiş @Çiğdem- @cookies

aç da gothama gül sen .)

çok beklersin totoş :X

gotham ı birazdan izleyeceğim ama ordada açmıyorlar :)) nasıl güleceğizki? keşke HBO da yayınlansaydı o zaman barbarayı daha bir canlı görürdük :)

14. ve 15.bölüm sezon finali yayınlandı hatta 50 dakikasını izledim. Altyazı da sorun var. Düzelir diye bekledim ama problem giderilemeyince bıraktım. @sokak sanati @potterhead

viola teyze afişte göz dolduruyor @Çiğdem- çatla:A
how_to_get_away_with_murder_s02_key_art_poster.jpg