Kösem Sultan'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Diğer haberlere inanmıyon, buna mı inanıyon? :A
Tüm Dünya yapımcıları Beren'in peşinde, Timur istemese kaç yazar? :A
timur bu işin bir numarsı şu an bak cannesta konuşacak tek türk yapımcı bu sene :A

Aaa bu kadın Beren'den daha yaşlı görünüyor.:F Nasıl olacak anlamadım. 7 bölüm sonra gelmesi gerekmezmiydi.:X
ben de bilmiyom arkada eylem yıldız da var belki o olur arkadaşı :F

Ama senin ki daha büyüktür bence. Son bölüm golü ve 90'na.:A Hayır niye bıraktı son bölümdé hala çözemedim.:F
Gani'm uzatmak istemiş diziyi Aslıhan da sözleşmesi bittiği için devam etmek istememiş o yüzden ayrılmış. :F Ama ben son bölümleri çok sevmiştim Simge forever. :love1:

Gani'm uzatmak istemiş diziyi Aslıhan da sözleşmesi bittiği için devam etmek istememiş o yüzden ayrılmış. :F Ama ben son bölümleri çok sevmiştim Simge forever. :love1:

Ahaha.:F Ama daha uzatılmamalıydı zaten dizi iyi olmuş.:X 2. Sezon reyting olarak kötü gidiyordu bence. Senaryoda çok saçmalamıştı diye anımsıyorum.:D

Ahaha.:F Ama daha uzatılmamalıydı zaten dizi iyi olmuş.:X 2. Sezon reyting olarak kötü gidiyordu bence. Senaryoda çok saçmalamıştı diye anımsıyorum.:D
Tabii canım 2. sezon ilk sezon kadar güzel değil, ilk sezon Peker Açıkalın ve Selda Özbek yani Peker Pekmez ve Manidar varken gülmekten gözümden yaş geliyordu. :F

İkisi diziden ayrılınca ilk sezon kadar olamadı ama beni hep eğlendiriyordu dizi. :D

ve aslıhan gürbüz sakız adasındaki çekimlerde :) kösemin en yakın arkadaşını canlandıracakmış dizide :)
@Çiğdem- @sokak sanati @Bully @mrt-06 @yatutarsa @MelankoliK @EFE UYSAL @vadikızı @cookies @Yiğitt @HachiKo @adımutlulukk
Ekli dosyayı görüntüle 46029

Sevindim Cazibe iyidir :D
Hadi bu kadıncağız hatrına dizinin erken final yapma temennisi kalmadı içimde :A

Meryem'in üzerine bina diker o zaman. :F Hahaha. :D
:A

karagülde kendalı öldürüp buraya geitrmeli kösemin düşmanı olsun :A

Adam kendi dizisinde düzgün oynayamadı (bu sezon sakattı) bu dizi de nasıl oynasın.
Bak adamda hâl kalmamış :D

kendal.jpg