Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

bir kenan imirzzalığoğlu falan gelirse aferin derim dirilişe:A
İyy ben kenani istemem. Gelmesin o. Evet dizini bütçesi çok yüksek ama 10 kişi falan çıktı diziden. Bu çıkanların yerine 2 ünlü alınabilir herhalde. Bide birkaç ülkeye satılmıştır.oradanda para gelmiştir. Bakalım kimler olacak.

bir kenan imirzzalığoğlu falan gelirse aferin derim dirilişe:A
İyy ben kenani istemem. Gelmesin o. Evet dizini bütçesi çok yüksek ama 10 kişi falan çıktı diziden. Bu çıkanların yerine 2 ünlü alınabilir herhalde. Bide birkaç ülkeye satılmıştır.oradanda para gelmiştir. Bakalım kimler olacak.

yurtdışına satıştan yapımcılar çok kzanmıyor galiba yoksa my-bb-paramparça falan bölüm başı 500 bin doalrı geçmiş yapımcıları köşelik olurdu:X kanalla distribütör götürüyor parayı

kenanı niye istemiyon @Çiğdem- hastalığına mı yakalandn :F

Bu arada hande propaganda 2 filminde oynayacakmis herhalde.diziden bunun için çıktıysa çok ayıp etmiş.sanki çok izlenir de o film.