Görecez, @harzemliişah Murat Yıldırımdan umutlu.patates hakanı anca bully izlerhadi düşüreyim seviyeyi braz tolgahan sayışman vb. seviyede biri de olur
![]()
Görecez, @harzemliişah Murat Yıldırımdan umutlu.patates hakanı anca bully izlerhadi düşüreyim seviyeyi braz tolgahan sayışman vb. seviyede biri de olur
![]()
İyy ben kenani istemem. Gelmesin o. Evet dizini bütçesi çok yüksek ama 10 kişi falan çıktı diziden. Bu çıkanların yerine 2 ünlü alınabilir herhalde. Bide birkaç ülkeye satılmıştır.oradanda para gelmiştir. Bakalım kimler olacak.bir kenan imirzzalığoğlu falan gelirse aferin derim dirilişe![]()
İyy ben kenani istemem. Gelmesin o. Evet dizini bütçesi çok yüksek ama 10 kişi falan çıktı diziden. Bu çıkanların yerine 2 ünlü alınabilir herhalde. Bide birkaç ülkeye satılmıştır.oradanda para gelmiştir. Bakalım kimler olacak.bir kenan imirzzalığoğlu falan gelirse aferin derim dirilişe![]()
Katılmayanda gelebilir.teyyip amcanın yemeğine katılmıştı o da olabilir![]()
Valla orada olan kadar olmayan da gelebilir. Dirilişten filinta da da gezici ,anti tayyipci çok.teyyip amcanın yemeğine katılmıştı o da olabilir![]()
yurtdışına satıştan yapımcılar çok kzanmıyor galiba yoksa my-bb-paramparça falan bölüm başı 500 bin doalrı geçmiş yapımcıları köşelik olurduİyy ben kenani istemem. Gelmesin o. Evet dizini bütçesi çok yüksek ama 10 kişi falan çıktı diziden. Bu çıkanların yerine 2 ünlü alınabilir herhalde. Bide birkaç ülkeye satılmıştır.oradanda para gelmiştir. Bakalım kimler olacak.
İyy ben kenani istemem. Gelmesin o. Evet dizini bütçesi çok yüksek ama 10 kişi falan çıktı diziden. Bu çıkanların yerine 2 ünlü alınabilir herhalde. Bide birkaç ülkeye satılmıştır.oradanda para gelmiştir. Bakalım kimler olacak.
@xemrexxx bak adam doğru söylüyor.Valla orada olan kadar olmayan da gelebilir. Dirilişten filinta da da gezici ,anti tayyipci çok.
Katılmayanda gelebilir.![]()
eyllde dizi başlici artık gelse iyi olur kim gelecekseValla orada olan kadar olmayan da gelebilir. Dirilişten filinta da da gezici ,anti tayyipci çok.
Mevlana.eyllde dizi başlici artık gelse iyi olur kim geleceksetarihe göre gelen önemli kararter var mı acaba
![]()
Alaaddin keykubatin tarihen senaryoya girmesi lazım. Ben zaten bi alaaddin rolü için ünlü bekliyorum diğer roller yan roller olacaktır.onlar için pek ünlü olmaz.eyllde dizi başlici artık gelse iyi olur kim geleceksetarihe göre gelen önemli kararter var mı acaba
![]()
Muhtemel osman gazı bu dizide olmaz.onun doğumuyla dizi biter. Osman için yeni dizi başlar.Osman Gazi.![]()
Abi bence ünlü gelmezse dizimiz düşüş yaşayabilir.Muhtemel osman gazı bu dizide olmaz.onun doğumuyla dizi biter. Osman için yeni dizi başlar.
Osman Gazi.![]()
bence osman gazininbaşa geçmesiyle biter diziMuhtemel osman gazı bu dizide olmaz.onun doğumuyla dizi biter. Osman için yeni dizi başlar.
Olabilir senin güzellerden gelirse diziye izler misin. Araştırıyım şimdi dizye kim gelebilir.bence osman gazininbaşa geçmesiyle biter dizi![]()
İnş. Öyle olmasını daha çok isterim. Sırf ertugrulla 3 sezon baya bir konu sundurmesi olur. Hele 2 saatlik türk dizi süresiyle...bence osman gazininbaşa geçmesiyle biter dizi![]()