efendim programı çok beğendim. gülerek okudum. hangi tarafı seçtiğime gelince biri ifrat biri tefrit etmiş. ( yine osmanlı türkçemi konuşturdum öhöm öhöm) yani biri hayvanları övmekte abartıya kaçmış öbürü yermekte. bence ikisinide bir terapiste gönderin. koskoca program . gelirinizin bir kısmınıda bu fukaralara ayırın. hayır işleyin hayvanlar konuşsa iyide olabilr kötüde. evinde beslediğin kediyle konuşmak iyi gelebilir. ama sineklerin,hamam böceklerinin vs konuştuğunu düşünsene çekilmez vallaha. hem bakarsın hayvanlrdan da fesatlar çıkar seni ispiyonlar falan. konuşamamaları sayesinde istediğimiz her şeyi önlerinde rahatça yapıyoruz aman aman Allah konuşma yeteneği vermemiş işte. bir hikmeti var. götürüsü getirisinden çok olacaktı. (bu arada cennette hayvanlar konuşuyor olacak. hani bu dünya için elverişli bir durum olmasada cennete uygun bir durum.yani @denizz19 sen cenneti kazanmaya bak canım.bol bol konuşursun.) her ne kadar @xemrexxx melunu düşüncesini rezalet bir şekilde savunsa da kendi fikrim emrenin düşüncesini daha uygun buluyor. oyum ona
çok tşşk beğenmene sevindim cnm arkadaşları bencede 1 ay tatile gönderelim bakır köye hahahah