- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Bize cekcem dedim zatiSeninkinde var da benimkinde yok mu?
Bize cekcem dedim zatiSeninkinde var da benimkinde yok mu?
forumda olacam ınşallah
Dizilerime yorumunu bekliyorumforumda olacam ınşallah
senın dıızn hanğısı kıDizilerime yorumunu bekliyorum
bır hılal uğruna okuyorumda bombayı okumadım bılmıyodum dahaBomba ve Bir Hilal Uğruna
Benim basrolunde ( yan rol ama aşk sahneleri benle olcak inşallah dimi @kvp-medya birazda aşk yazsan diyorum ) oldugum diziyi okuyosun kaliteden anliyosunbır hılal uğruna okuyorumda bombayı okumadım bılmıyodum daha
dıprusu okucaym
Ol ol hapishane sahneleri damga vurcakforumda olacam ınşallah
Tamam bekliyorum yorumunubır hılal uğruna okuyorumda bombayı okumadım bılmıyodum daha
dıprusu okucaym
Dizinin aşk erkeği sensin zaten,aşk konusu senin üzerinden ilerleyecekBenim basrolunde ( yan rol ama aşk sahneleri benle olcak inşallah dimi @kvp-medya birazda aşk yazsan diyorum ) oldugum diziyi okuyosun kaliteden anliyosun
Ol ol hapishane sahneleri damga vurcak
[HASHTAG]#CigdemveMelekAyniHapishanede[/HASHTAG]
O tek kisilik yerlere ne deniyor bulsam iyidir @kvp-medya @Çiğdem-
Ah ah hadi inşallah eğer aşk konusu yazarsan tabiTamam bekliyorum yorumunu
Dizinin aşk erkeği sensin zaten,aşk konusu senin üzerinden ilerleyecek
Ah ah ben eski forumu özledimEvet bencede kötü gider diğer dizin
Aaa sus bakem sen senaryo gereği öyleydi😱 3 çocuk mu ben evlenmeyi düşünmüyorum ve ayrıca eğer evlenirsem maksimum 1 çocuk.
Aynen şimdi hiç kimse okumuyorAh ah ben eski forumu özledim
Ne koysam okuyorlardi yahu
Pamuk prenses @Ciğdem- ve destere diye hikaye yazmıştım hemen o gün paylasmistim bir sürü kişi bakmışti.
Vampir sırları her bölüme en az 600 kisi bakiyordu
Simdi 100 kisiye seviniyorum ama bunuda özledim bunun sonunda sen @Çiğdem- @Nisa ve @*YıldırıM* arabaya binip kaçcaktınız 15 yıl sonraya gidecekti sen ve @Çiğdem- in 3 tane kızlarıniz olacaktı.
@Nisa ve @*YıldırıM* ın da 3 tane erkek çocukları sonra onlar beşik kertmesi yapilcakti
Of ofAynen şimdi hiç kimse okumuyor
O güzel konu.Bekliyorum onudaOf of
Forum beni geri plana düşürdü bu konularda
Benim ölüm bile 200 dü
Bir sonraki projem ( seksi dilenci bitene kadar 1 yil gecer en az) 2016 yazında olucak.O zaman burda kesinlikle yayınlamayacağım.
Ismi Kaçak Evlilik olacak veya Meteor Şoförüm veya Azeri Meteorum veya Masum ve Günahkar(down sendromlu bir kızla playboy bir erkeğin zoraki evliliği anlatilacak)
Bende masum ve günahkari bekliyorum ama onun için seksi dilencide yazımımı güçlendirmem lazım.O güzel konu.Bekliyorum onuda
Ben bilmiyorum o konuda fazlaBende masum ve günahkari bekliyorum ama onun için seksi dilencide yazımımı güçlendirmem lazım.
Çok fazla edebi dil istiyor o
Iyi yazilirsa tutabilir o ancak 😉Ben bilmiyorum o konuda fazla