Çiğdemin Zoraki Evliliği 10. Bölüm

bır hılal uğruna okuyorumda bombayı okumadım bılmıyodum daha
dıprusu okucaym
Benim basrolunde ( yan rol ama aşk sahneleri benle olcak inşallah dimi @kvp-medya birazda aşk yazsan diyorum :F ) oldugum diziyi okuyosun kaliteden anliyosun :bhr:
forumda olacam ınşallah
Ol ol hapishane sahneleri damga vurcak :Z
[HASHTAG]#CigdemveMelekAyniHapishanede[/HASHTAG]

O tek kisilik yerlere ne deniyor bulsam iyidir @kvp-medya @Çiğdem- :)

bır hılal uğruna okuyorumda bombayı okumadım bılmıyodum daha
dıprusu okucaym
Tamam bekliyorum yorumunu

Benim basrolunde ( yan rol ama aşk sahneleri benle olcak inşallah dimi @kvp-medya birazda aşk yazsan diyorum :F ) oldugum diziyi okuyosun kaliteden anliyosun :bhr:

Ol ol hapishane sahneleri damga vurcak :Z
[HASHTAG]#CigdemveMelekAyniHapishanede[/HASHTAG]

O tek kisilik yerlere ne deniyor bulsam iyidir @kvp-medya @Çiğdem- :)
Dizinin aşk erkeği sensin zaten,aşk konusu senin üzerinden ilerleyecek :)

Yaa bunu bitirdiğime üzülüyorum @EnveR @Çiğdem- @gözlemci forumdan banlanmasaydim şu anda 30. Bolumde falandim.Wattpaddende aynı anda silmistim bunu ama bakıyorumda her bölümüne baya kişi bakmış :(

Geri dönse Seksi dilenciden kötü gider diye korkuyorum :(

Evet bencede kötü gider diğer dizin :(
Ah ah ben eski forumu özledim :(

Ne koysam okuyorlardi yahu :F
Pamuk prenses @Ciğdem- ve destere diye hikaye yazmıştım hemen o gün paylasmistim bir sürü kişi bakmışti.

Vampir sırları her bölüme en az 600 kisi bakiyordu :( :(

Simdi 100 kisiye seviniyorum ama bunuda özledim bunun sonunda sen @Çiğdem- @Nisa ve @*YıldırıM* arabaya binip kaçcaktınız 15 yıl sonraya gidecekti sen ve @Çiğdem- in 3 tane kızlarıniz olacaktı.
@Nisa ve @*YıldırıM* ın da 3 tane erkek çocukları sonra onlar beşik kertmesi yapilcakti :(

😱 3 çocuk mu ben evlenmeyi düşünmüyorum ve ayrıca eğer evlenirsem maksimum 1 çocuk.
Aaa sus bakem sen senaryo gereği öyleydi :F

Daha neler neler olcakti Selim yani @destere zenginlesip sirketi satın falan alcakti ama olmadi kısmet Dilencilerin taşına. Orda sen ve @Nisa nın bir sürü çocuğu olcak inşallah :bhr:

Ah ah ben eski forumu özledim :(

Ne koysam okuyorlardi yahu :F
Pamuk prenses @Ciğdem- ve destere diye hikaye yazmıştım hemen o gün paylasmistim bir sürü kişi bakmışti.

Vampir sırları her bölüme en az 600 kisi bakiyordu :( :(

Simdi 100 kisiye seviniyorum ama bunuda özledim bunun sonunda sen @Çiğdem- @Nisa ve @*YıldırıM* arabaya binip kaçcaktınız 15 yıl sonraya gidecekti sen ve @Çiğdem- in 3 tane kızlarıniz olacaktı.
@Nisa ve @*YıldırıM* ın da 3 tane erkek çocukları sonra onlar beşik kertmesi yapilcakti :(
Aynen şimdi hiç kimse okumuyor :(

Aynen şimdi hiç kimse okumuyor :(
Of of :(

Forum beni geri plana düşürdü bu konularda :(

Benim ölüm bile 200 dü :(

Bir sonraki projem ( seksi dilenci bitene kadar 1 yil gecer en az) 2016 yazında olucak.O zaman burda kesinlikle yayınlamayacağım.

Ismi Kaçak Evlilik olacak veya Meteor Şoförüm veya Azeri Meteorum veya Masum ve Günahkar(down sendromlu bir kızla playboy bir erkeğin zoraki evliliği anlatilacak)

Of of :(

Forum beni geri plana düşürdü bu konularda :(

Benim ölüm bile 200 dü :(

Bir sonraki projem ( seksi dilenci bitene kadar 1 yil gecer en az) 2016 yazında olucak.O zaman burda kesinlikle yayınlamayacağım.

Ismi Kaçak Evlilik olacak veya Meteor Şoförüm veya Azeri Meteorum veya Masum ve Günahkar(down sendromlu bir kızla playboy bir erkeğin zoraki evliliği anlatilacak)
O güzel konu.Bekliyorum onuda :)