@sokak sanati ilk sezonu bitiyormuş durdur şunu ayollBen biraz yoğunum birkaç gündür o yüzden diziyi izleyemedim. Geçen defa gibi 3-4 bölümü peş peşe izleyerek yetişecem sizlere. @sokak sanati @Çiğdem-
Şu spoi şeysini kullansana yha.ss@Ahmad uyuşuk çocuk o zaman ben 11. Bölüme geçiyorum. Sakın aşağıya bakma.
Hanna trafik kazası geçiriyor ve Aria ile Fitz'ı gördü. Hafızası yerinde ni değil mi merak ediyorum.
All Star'da Ririye 1-2 puan verince gelir Ahmet abi diye.@sokak sanati ilk sezonu bitiyormuş durdur şunu ayoll
Şu spoi şeysini kullansana yha.ss
Yok Vallaha cidden yoğunum 1-2 gündür, yarın izler yetişirim tekrar size.Ekme sende bizi o zaman.
benle aynısındır bence bende 9 u izledim en son 10.bölümdeyimYok Vallaha cidden yoğunum 1-2 gündür, yarın izler yetişirim tekrar size.
2 ama teknik olarak 6 sezonun senaryosunu biliyorumsen kaçtasın
@Ahmad uyuşuk çocuk o zaman ben 11. Bölüme geçiyorum. Sakın aşağıya bakma.
Hanna trafik kazası geçiriyor ve Aria ile Fitz'ı gördü. Hafızası yerinde ni değil mi merak ediyorum.
@sokak sanati ilk sezonu bitiyormuş durdur şunu ayoll
Şu spoi şeysini kullansana yha.ss
All Star'da Ririye 1-2 puan verince gelir Ahmet abi diye.
adı belli de tipini bilmiyozA belli değil mi hala. Mona diyordular.
bilsem söylerim A yı da biz de bilmiyozAman ha spoiler verme öğrenince A'nın dışında ne varsa spoiler olarak verebilirsin
çok akıcı bir dizi @destere birkaç haftada bitirdiydi 4 sezonu çatır çatırOf izlemekten vazgecmek üzereyim sanki 6 sezon olmasi insanı korkutuyor.
hem o hem değilMona değilmi yani.😱
2 bölüm sonra ortaya çıkacak dedin ya .Bende bu gece yeni başlıyacam diziye (İlk 2 bölümünü izledim ama )bilsem söylerim A yı da biz de bilmiyoz
çok akıcı bir dizi @destere birkaç haftada bitirdiydi 4 sezonu çatır çatır
inşallah çıkar senarist bu sene bitmeden öğreniceniz dedi2 bölüm sonra ortaya çıkacak dedin ya .Bende bu gece yeni başlıyacam diziye (İlk 2 bölümünü izledim ama )
bilsem söylerim A yı da biz de bilmiyoz
çok akıcı bir dizi @destere birkaç haftada bitirdiydi 4 sezonu çatır çatır
hem o hem değil