adam akıllı olsa her bölüm 5-6 dövüş sahnesi olmaz:f
5,6 olmadı hiç abartma en fazla 3.adam akıllı olsa her bölüm 5-6 dövüş sahnesi olmaz:f
adam akıllı olsa her bölüm 5-6 dövüş sahnesi olmaz:f
5,6 olmadı hiç abartma en fazla 3.adam akıllı olsa her bölüm 5-6 dövüş sahnesi olmaz:f
beni mi kandırıyon5,6 olmadı hiç abartma en fazla 3.![]()
izledim bayıldımmm eline sağlık yuotubede yorum yazdım necati tutkunu benimsayın,sevgili pek muhterem forumdaşlar dirilişime yeni bir fan vidyosu daha hazırladım(yeninin altını çizmek istiyorum yani bunun eskileride var) diziyi takip eden etmeyen herkesin izlemesini rica ediyorum.hepinizin yorumlarını önemsiyorum. bir küçük geri bildirim yaparsanız sevinirim. @EFE UYSAL @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Bully @denizz19 @Aserat @Arslan Bey @ozgur2113 @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @adımutlulukk @Billy Kane sayın melun @xemrexxx sizdende yorum bekliyorum.bana bak diriliş düşmanlığını bir tarafa bırakıp sadece fragmanı yorumla
ahanda vidyom inş. beğenirsiniz ;daha önceki diriliş vidyolarımın linklerini açıklamanın altında bulabilirsiniz.
Abla kvpcilerede paylaşırmısın dinlenme dahada artsın.izledim bayıldımmm eline sağlık yuotubede yorum yazdım necati tutkunu benim
sağolasın ablam. forumun gulü bu gulüizledim bayıldımmm eline sağlık yuotubede yorum yazdım necati tutkunu benim
Bu Emre ne diyor bir bölüm 6 dövüş sahnesi varmış.sağolasın ablam. forumun gulü bu gulübende yorumun gecikince üzülmüştüm.geç olsunda güç olmasın.
@EFE UYSAL yani doğru tek bir bölümde (22.bölümdü sanırım) öyle bir şey olmuştu.4-5 aksiyon sahnesi vardı.onun dışında genelde her bölüm 1 tane. 3-4 bölümde ise aksiyon hiç yoktu. bu konuda emreye katılıyorum. her bölümde akiyon yapcaz diye uğraşmaya gerek yok.gerçi izleyiciler bunu seviyor ben 3-4 bölümde bir dövüş olmasını isterim daha etkileyici olur ama dediğim gbi izleyicilerin çoğu benden farklı düşünüyor.adam akıllı olsa her bölüm 5-6 dövüş sahnesi olmaz:f
Bir kere oldu diğer bölümlerde 1,2 ben dövüş sahnelerini seviyorum benim için sorun olmaz @xemrexxx çatlasın.@EFE UYSAL yani doğru tek bir bölümde (22.bölümdü sanırım) öyle bir şey olmuştu.4-5 aksiyon sahnesi vardı.onun dışında genelde her bölüm 1 tane. 3-4 bölümde ise aksiyon hiç yoktu. bu konuda emreye katılıyorum. her bölümde akiyon yapcaz diye uğraşmaya gerek yok.gerçi izleyiciler bunu seviyor ben 3-4 bölümde bir dövüş olmasını isterim daha etkileyici olur ama dediğim gbi izleyicilerin çoğu benden farklı düşünüyor.
yani admların öncelikli hedefi türkiye ve bu halk böylesini seviyor.yani hatırlıyorum bazı bölümlerde dövüş hiç yoktu.bu bölüm sıkıcıydı yorumları atıyorlardı. ama avrupada her bölüm dövüş olması sıkıntı olur.avrupalılar bu tarz senaryoyu sevmez.o yüzden oraya satarken bazı dövüş sahnelerini kısmaları lazım.Bir kere oldu diğer bölümlerde 1,2 ben dövüş sahnelerini seviyorum benim için sorun olmaz @xemrexxx çatlasın.![]()
Ayarlarlar Mehmet Bozdağ gibi adam var yaparlar birşeyler yeni sezonda dövüş sahnesi dahada artacak bence öyle düşünüyorum, artık bilgi versinler yurtdışı satışıyla ilgili.yani admların öncelikli hedefi türkiye ve bu halk böylesini seviyor.yani hatırlıyorum bazı bölümlerde dövüş hiç yoktu.bu bölüm sıkıcıydı yorumları atıyorlardı. ama avrupada her bölüm dövüş olması sıkıntı olur.avrupalılar bu tarz senaryoyu sevmez.o yüzden oraya satarken bazı dövüş sahnelerini kısmaları lazım.
buzluk gibi adamda ondan.Ayarlarlar Mehmet Bozdağ gibi adam var yaparlar birşeyler yeni sezonda dövüş sahnesi dahada artacak bence öyle düşünüyorum, artık bilgi versinler yurtdışı satışıyla ilgili.Bu Engin cidden neden bayramda tweet atmadı.
Hiçbiri içten yaşamıyormu dizide gerçekten hissetmiş gibi oynuyor gerçekte stop.buzluk gibi adamda ondan.![]()
illaki accık etkileniyorlardır.hacı oyunculardan gerçek hayatta o osmanlı ruhunu en çok taşıyan reshad strik. adam habire osmanlı twitleri atıyor.aslen bosnalı. bu bosna katliamında avusturalyaya göçmüş ailesi.babası orada hıristiyan bir kadınla evleniyor(reshadın annesi). annesi sonra islamdan etkilenip baya namazında niyazında müslüman oluoyr. reshad bu arada avusturalyada baya hollywood ünlülerinin mezun olduğu bir tiyatro okulu var oradan mezun oluyor.orada ünleniyor.sonra amerikadan spartacus için başrol teklifi geliyor. ama bazı sahnelerde çırılçıplak olacağı söyleniyor.o da bu sebepten ötürü teklifi reddediyor.sonra bosnaya geliyor.anavatanına gelince köküne dönüyor.eşiyle tanışıp evleniyor.halis mulis müslüman gbi yaşamaya başlıyor ve ilk filinta teklifi için türkiyeye geliyor.önce filintada başrol için çağırıyorlar sonra yönetmen türkçeyi bilmediği için istemiyor.onur tuna başrol oluyor.reshada ufak bir rol veriliyor.sonra işte dirilişe geliyor.şimdi çanakkale ile ilgili bir sinema filmi çekimi yapıyorlar. yani dirilişimiz hollywood yıldızlarını ağırlıyor.Hiçbiri içten yaşamıyormu dizide gerçekten hissetmiş gibi oynuyor gerçekte stop.![]()
aferin onaillaki accık etkileniyorlardır.hacı oyunculardan gerçek hayatta o osmanlı ruhunu en çok taşıyan reshad strik. adam habire osmanlı twitleri atıyor.aslen bosnalı. bu bosna katliamında avusturalyaya göçmüş ailesi.babası orada hıristiyan bir kadınla evleniyor(reshadın annesi). annesi sonra islamdan etkilenip baya namazında niyazında müslüman oluoyr. reshad bu arada avusturalyada baya hollywood ünlülerinin mezun olduğu bir tiyatro okulu var oradan mezun oluyor.orada ünleniyor.sonra amerikadan spartacus için başrol teklifi geliyor. ama bazı sahnelerde çırılçıplak olacağı söyleniyor.o da bu sebepten ötürü teklifi reddediyor.sonra bosnaya geliyor.anavatanına gelince köküne dönüyor.eşiyle tanışıp evleniyor.halis mulis müslüman gbi yaşamaya başlıyor ve ilk filinta teklifi için türkiyeye geliyor.önce filintada başrol için çağırıyorlar sonra yönetmen türkçeyi bilmediği için istemiyor.onur tuna başrol oluyor.reshada ufak bir rol veriliyor.sonra işte dirilişe geliyor.şimdi çanakkale ile ilgili bir sinema filmi çekimi yapıyorlar. yani dirilişimiz hollywood yıldızlarını ağırlıyor.@xemrexxx ' e duyrulur.
canım benim ne demek takipcinim artıksağolasın ablam. forumun gulü bu gulübende yorumun gecikince üzülmüştüm.geç olsunda güç olmasın.
paylaşırım cnmAbla kvpcilerede paylaşırmısın dinlenme dahada artsın.![]()
Çok saol abla çok iyisin.canım benim ne demek takipcinim artık
paylaşırım cnm
ne demek yaÇok saol abla çok iyisin.![]()
Tm abla.ne demek yabugün net gitmezse az sonra ertuğrulu izlicem