La artık oyuncular belli olsun çatladık cidden, Kıvanç gelsin mi.😀 dost acı söyler 😀 heralde ondan bana hiç cevap vermiyorlar.![]()
La artık oyuncular belli olsun çatladık cidden, Kıvanç gelsin mi.😀 dost acı söyler 😀 heralde ondan bana hiç cevap vermiyorlar.![]()
ıyyk gelmesin kivanc.zaten gelmezde. enginin önüne geçmeyecek kişiler transfer edilir.La artık oyuncular belli olsun çatladık cidden, Kıvanç gelsin mi.![]()
Geçmez zaten kimse geçemez Enginin önüne çok iyi transferler yapılacak zaten başrolün önüne nasıl geçsin.ıyyk gelmesin kivanc.zaten gelmezde. enginin önüne geçmeyecek kişiler transfer edilir.
Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.
Canım rol olarak belki geçmez ama bazen yan karakterler daha yakışıklı olunca başrol oyuncusundan daha çok sevilmeye başlanıyor. Ömer karakteride öyleydi. Adam gerçek yaşamında da muhafazakar bir kimliğe sahip olunca enginden daha çok sevilmeye başlandı. Ben dahil. Ve bence enginden daha yakisikliydi.Geçmez zaten kimse geçemez Enginin önüne çok iyi transferler yapılacak zaten başrolün önüne nasıl geçsin.![]()
Olabilir böyle şeyler getirirler Adriana Limayı diziye reyting rekorlarını alt üst eder.Canım rol olarak belki geçmez ama bazen yan karakterler daha yakışıklı olunca başrol oyuncusundan daha çok sevilmeye başlanıyor. Ömer karakteride öyleydi. Adam gerçek yaşamında da muhafazakar bir kimliğe sahip olunca enginden daha çok sevilmeye başlandı. Ben dahil. Ve bence enginden daha yakisikliydi.
adriana limayı alacak ama kıyafetlerinin %60-65 i olmicek en azOlabilir böyle şeyler getirirler Adriana Limayı diziye reyting rekorlarını alt üst eder.@xemrexxx'de izler.
![]()
Kesin kesin ama izlersin dimi ya da Yolanthe Cabau gelsin.adriana limayı alacak ama kıyafetlerinin %60-65 i olmicek en az![]()
[emoji1] [emoji1] emre bile izlerOlabilir böyle şeyler getirirler Adriana Limayı diziye reyting rekorlarını alt üst eder.@xemrexxx'de izler.
![]()
@xemrexxx Meryemi bırakır Adriana Limaya aşık olur.[emoji1] [emoji1] emre bile izler
meryemim için angelina jolie gelmeli@xemrexxx Meryemi bırakır Adriana Limaya aşık olur.![]()
Adriana Lima tek yeter ikisine.meryemim için angelina jolie gelmelibaşkası kurtarmaz:a
Bana meryemin yeni dizisi tutmayacak gibi geliyor. Murat yıldırımıda pek severim ama niyese içime öyle doğuyor.@xemrexxx Meryemi bırakır Adriana Limaya aşık olur.![]()
Bende öyle düşünüyorum @xemrexxx ağlayacak.Bana meryemin yeni dizisi tutmayacak gibi geliyor. Murat yıldırımıda pek severim ama niyese içime öyle doğuyor.
Bana meryemin yeni dizisi tutmayacak gibi geliyor. Murat yıldırımıda pek severim ama niyese içime öyle doğuyor.
sizini çiniz pis tıpkı titus gibiBende öyle düşünüyorum @xemrexxx ağlayacak.![]()
Meryemde ağlayacak tutmayınca 1 reytingden yukarı çıkamıcak, Titusu getiririrm seni ezer.sizini çiniz pis tıpkı titus gibi![]()
ruh mu çasğırıcanMeryemde ağlayacak tutmayınca 1 reytingden yukarı çıkamıcak, Titusu getiririrm seni ezer.![]()
Giderim evine çağırırım pompalısını alıp gelir kafana nişan alır.ruh mu çasğırıcan![]()
Kardeşim bu Diriliş Ertuğrul oyuncularının toplu olduğu fotoğrafları yeni sezon çok daha iyi yapmaları lazım.Bana meryemin yeni dizisi tutmayacak gibi geliyor. Murat yıldırımıda pek severim ama niyese içime öyle doğuyor.
4 ay önce kapak fotoğrafında Titus çok öndeydi dikkat etmeleri lazım, düzenlemeleri lazım birde bu figüranları daha da arttırsınlar.kesinlikle. kaliteli ve karakterleri öne çıkarıcı posterler hazırlamaları lazım. bunu da çokça twit attım diriliş yetkililerine.