Sonuçlar dediğim gibi 22.00'debaşlayalım @GunesinOglu bence @Harunnn60 ı hiç şıkıstırma çocuk kullanmıcam haksızlık olmasın demiş şimdi bizim zorumuzla sağlıksız oylar göndermesin 1 puan bile bu yarışma çok önemli bayram bayram birinin günahına girip çarpılmasın senin yüzünden
Sende zevksizsin o zaman ilk haftalardan sonra 1 verdiklerini unutmadım çok meşhur şarkılardı.Zevksizsin çünkü.ss
Efsane film şarkısina kötü diyor bir de.
Ayy hiçte öyle bir tutum içinde değildimBen seninkileri şey yapinca sen de kısasa kısas yaptın.
@GunesinOglu bak gör jürin ne diyor.Sende zevksizsin o zaman ilk haftalardan sonra 1 verdiklerini unutmadım çok meşhur şarkılardı.
He he kesin öyledir cnm.Ayy hiçte öyle bir tutum içinde değildim
ayyy yokk anlaşma gereği puan verilirmi hiç ben zaten sana şarkıyı önerdiğim zaman demiştim hangi hafta koyarsan tam puanıma aday diye yani ben sadece senden birşeyler koparabilirmiyim diye bir bakayım dedim koparsam koparmasamda benim elim belliydiOha ben anlaşmayı ciddi kabul ettiğini düşünmemiştim.
1 vermedim merak etme. Şarkın güzel ama 5 üzerinden puanlayınca zor oluyor.
Asıl soru 5 puan kim dememe gerek yok sanırım o da belliydi hahahahHe he kesin öyledir cnm.
@Efeciğim sen bu kadar kinci değildin ya ne oldu.Ana bak bir şikayet daha gelirse All Star dan kovucam@GunesinOglu bak gör jürin ne diyor.
Taraflı jüriler go home plss.
Ayyy Təşekkür.ayyy yokk anlaşma gereği puan verilirmi hiç ben zaten sana şarkıyı önerdiğim zaman demiştim hangi hafta koyarsan tam puanıma aday diye yani ben sadece senden birşeyler koparabilirmiyim diye bir bakayım dedim koparsam koparmasamda benim elim belliydi
O seni aşar.@Efeciğim sen bu kadar kinci değildin ya ne oldu.Ana bak bir şikayet daha gelirse All Star dan kovucam