süperdi halime ertuğrul süperdi yaaKız bölüm nasıldı?![]()
süperdi halime ertuğrul süperdi yaaKız bölüm nasıldı?![]()
Aynen bu akşam 23:30'da var yine izle unutma @-KADİR- aga dün izledin mi.süperdi halime ertuğrul süperdi yaa
aga izleyemedim artık int bakacazAynen bu akşam 23:30'da var yine izle unutma @-KADİR- aga dün izledin mi.![]()
Tm kardeşim bekliyoruz.aga izleyemedim artık int bakacaz
Saol agacım.@OzaN dirilisi artik tek basina bir forum yaparmisiniz Dirilisinde cok seveni var simdiden 60 sayfayi gecmis
Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !
İzliyor musun?süperdi halime ertuğrul süperdi yaa
Birde Eftelya çok gıcık sen sevmişsindir.evet ya çok güzel![]()
yok ya sevmedim yaBirde Eftelya çok gıcık sen sevmişsindir.![]()
![]()
Bu bölümde kavga etçekler şimdi.yok ya sevmedim ya
Kardeşim dediğim gibi 2 hafta sonra çekimler başlıyormuş.25.snyedki halimenin bakışları süper ya. vakur,izzetli,sade ve duygusal. her güzel hissi aksediyor o bakışlar. müziklede çok uyumlu.
Ama çok iyi rol yapıyor.takdir etmek lazım. [emoji122] [emoji122]@EFE UYSAL selcan ne gıcık kadın yaa
Aga bu Selcanlar 2. sezon gider mi sence?Ama çok iyi rol yapıyor.takdir etmek lazım. [emoji122] [emoji122]
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
ah ah vurdu kırbaçı gıcık selcanİşte bunu onun üzerine atacak kırbaç vuracak pislik.ssssss
evet güzel rol yapıyorAma çok iyi rol yapıyor.takdir etmek lazım. [emoji122] [emoji122]
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
Tahminlerin neler yeni bölümle ilgili.ah ah vurdu kırbaçı gıcık selcan
evet güzel rol yapıyor
kırbaç sahnesi şok etti aklıma gelmiyor birşeyTahminlerin neler yeni bölümle ilgili.![]()