İyikide yarışmacı olmadım darbe girişimi olacak. Nerden acaba.aynen öyle
uydurdum bir yerimden
İyikide yarışmacı olmadım darbe girişimi olacak. Nerden acaba.aynen öyle
uydurdum bir yerimden
Ana konuya bakınca işin aslı çözüldü Güzel birşeye benziyor bakalım farklı formatbekleriz
kanıtın var mı
sus bakayımİyikide yarışmacı olmadım darbe girişimi olacak. Nerden acaba.
ne diyorsun pekiAna konuya bakınca işin aslı çözüldü Güzel birşeye benziyor bakalım farklı format
ilk hedef deniz
Şu senin altın kurallarını pek anlamadım gibi ama yapabilirim herhaldene diyorsun peki
Tahmin edeyim 2. hedef Çiko 3. hedef Bully 4. hedef Sokak sanati.ne diyorsun peki
ilk hedef deniz
sen cürisin anlamasan da olurŞu senin altın kurallarını pek anlamadım gibi ama yapabilirim herhalde
sıralamada hatalar olabilirTahmin edeyim 2. hedef Çiko 3. hedef Bully 4. hedef Sokak sanati.
Çiğdem'i 2.liğe nasıl bırakıyorsunuz önden gidicek bir isim oTahmin edeyim 2. hedef Çiko 3. hedef Bully 4. hedef Sokak sanati.
2. Bully 3 Çiko 4 Sokak Snati oldu musen cürisin anlamasan da olur
sıralamada hatalar olabilir
Foyosu ortaya çıkmasın diye kullanmaz o şimdiyok ben kullanmicem
@xemrexxx totoşu sen oy kullanacan mı la. ss
İyi bari.
çaktırmaFoyosu ortaya çıkmasın diye kullanmaz o şimdi
Emre totoşu .... kişilere rüşvete verir, size 1leri bastırır benden söylemesi.Bu derken gardaş.
Aynen ne totoşluklar yapar oy kullanırken.Foyosu ortaya çıkmasın diye kullanmaz o şimdi
Aşk Yeniden 'de daha bi sevmeye başladık kendilerini daha önce FGSN de karaktersizin tekiydi severiz kendileriniAynen ne totoşluklar yapar oy kullanırken.
Enis'çim Buğra Gülsoy hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim.