O değil benim dediğim bölüm 70'lerdeydi daha bir denişikti
bu sezon fastan arap bir arkadşımız engin akyürekle katılıyor ikinci sezon için fırat çelik ve burak özçivitle katılacak şilili bacılarımız olabilir @Çiğdem- e küfür ederler ingilizce-ispanyolca karışık giderler neyse halit ergenç için yarışacak 65 yaşındaki rose teyzemiz var düşük point verirsenizx hem saygısızlık olur hem de kadın sizi rezil eder sultan süleyman hesabını yönetiyor kadın twitterda 4600 takipçisi varsera sahnesini diyorum ben 38.bölüm
binnur kaya niye en büyükEkli dosyayı görüntüle 45560
@xemrexxx
(alfabetik sırayla)
@-potterhead- - Erdal Beşikçioğlu
@Aserat - Binnur Kaya
@Billy Kane - Zeynep Çamcı
@Bully - Buğra Gülsoy
@Çiğdem- - Barış Falay
@denizz19 - Hazal Kaya
@HachiKo - Meryem Uzerli
@Harunnn60 - Kıvanç Tatlıtuğ
@Mr.At - Ali Atay
@mrt-06 - Engin Günaydın
Murat - Engin Akyürek
@ozgur2113 - Kenan İmirzalıoğlu
@sokak sanati - Beren Saat
@vadikızı - Bergüzar Korel
Ay üşenmemiş uğraşmış kıyamam.Ekli dosyayı görüntüle 45560
@xemrexxx
(alfabetik sırayla)
@-potterhead- - Erdal Beşikçioğlu
@Aserat - Binnur Kaya
@Billy Kane - Zeynep Çamcı
@Bully - Buğra Gülsoy
@Çiğdem- - Barış Falay
@denizz19 - Hazal Kaya
@HachiKo - Meryem Uzerli
@Harunnn60 - Kıvanç Tatlıtuğ
@Mr.At - Ali Atay
@mrt-06 - Engin Günaydın
Murat - Engin Akyürek
@ozgur2113 - Kenan İmirzalıoğlu
@sokak sanati - Beren Saat
@vadikızı - Bergüzar Korel
Yemişim rose teyzesini Halit'e 1'den yüksek vermem.bu sezon fastan arap bir arkadşımız engin akyürekle katılıyor ikinci sezon için fırat çelik ve burak özçivitle katılacak şilili bacılarımız olabilir @Çiğdem- e küfür ederler ingilizce-ispanyolca karışık giderler neyse halit ergenç için yarışacak 65 yaşındaki rose teyzemiz var düşük point verirsenizx hem saygısızlık olur hem de kadın sizi rezil eder sultan süleyman hesabını yönetiyor kadın twitterda 4600 takipçisi var
binnur kaya niye en büyük
Yarışmayı uluslararası yaptın resmenbu sezon fastan arap bir arkadşımız engin akyürekle katılıyor ikinci sezon için fırat çelik ve burak özçivitle katılacak şilili bacılarımız olabilir @Çiğdem- e küfür ederler ingilizce-ispanyolca karışık giderler neyse halit ergenç için yarışacak 65 yaşındaki rose teyzemiz var düşük point verirsenizx hem saygısızlık olur hem de kadın sizi rezil eder sultan süleyman hesabını yönetiyor kadın twitterda 4600 takipçisi var
Hak etmiyor mu?bu sezon fastan arap bir arkadşımız engin akyürekle katılıyor ikinci sezon için fırat çelik ve burak özçivitle katılacak şilili bacılarımız olabilir @Çiğdem- e küfür ederler ingilizce-ispanyolca karışık giderler neyse halit ergenç için yarışacak 65 yaşındaki rose teyzemiz var düşük point verirsenizx hem saygısızlık olur hem de kadın sizi rezil eder sultan süleyman hesabını yönetiyor kadın twitterda 4600 takipçisi var
Farkındaysan yeri Binnur'dan biraz küçük.Ay üşenmemiş uğraşmış kıyamam.
Baş köşeye Buğra'yı koyduğun için teşekkürler bu arada.
Yemişim rose teyzesini Halit'e 1'den yüksek vermem.
Olsun. En sevdiğin oyuncuları büyütmüşsün sanırım yani bu benim için güzel haber.Hak etmiyor mu?
Farkındaysan yeri Binnur'dan biraz daha küçük.
saygısız tüh yaşlılara saygı azıcık.ssAy üşenmemiş uğraşmış kıyamam.
Baş köşeye Buğra'yı koyduğun için teşekkürler bu arada.
Yemişim rose teyzesini Halit'e 1'den yüksek vermem.
Ben sahneye göre puan veririm.Olsun. En sevdiğin oyuncuları büyütmüşsün sanırım yani bu benim için güzel haber.
Dış mihraklar forumu ele geçirecek senin yüzünden darbe girişimi planların var dimi melun bu yarışmayı da o hain planlarını kamufle etmek için planladın. sssaygısız tüh yaşlılara saygı azıcık.ss
Olabilirimde amacını bilmiyorum Bir bakayım ,ana konuyu ilk defa gördüm@gözlemci kardeşim de jüri olabilir isterse.
hakediyorlar my yi en çok tweet atılan 10 program arasına sokuyor fanfinolar diğer diziler olmuyor ilk 10 daYarışmayı uluslararası yaptın resmen
Gerçekten melunca kurallar jokeri nerden buldun. Totoşşşş.sen anlamasan da olur cürisin
aynen öyleDış mihraklar forumu ele geçirecek senin yüzünden darbe girişimi planların var dimi melun bu yarışmayı da o hain planlarını kamufle etmek için planladın. ss
uydurdum bir yerimdenGerçekten melunca kurallar jokeri nerden buldun. Totoşşşş.
O zaman rapor etmeli yarışmayı başlamadan yayından kalksın.aynen öyle
beklerizOlabilirimde amacını bilmiyorum Bir bakayım ,ana konuyu ilk defa gördüm
kanıtın var mıO zaman rapor etmeli yarışmayı başlamadan yayından kalksın.