- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
KullandırırızO kadar kişi 2 günde kullanamaz bilmiş ol.
KullandırırızO kadar kişi 2 günde kullanamaz bilmiş ol.
Sen mi kullandıracan biz demesek milleti etiketleyeceğin yok oy kullanmaları için sana kaldıysak yandık.Kullandırırız
Özelden hep mesaj yolluyorum yapma hatırlatmak için.Etiket bazılarına gitmiyor.Sen mi kullandıracan biz demesek milleti etiketleyeceğin yok oy kullanmaları için sana kaldıysak yandık.
Anlıyorum. Aferin sana.Özelden hep mesaj yolluyorum yapma hatırlatmak için.Etiket bazılarına gitmiyor.
@Harunnn60 sana hep mesaj atmıyor muyum
Dogru bana yolluyor. @Bully @EFE UYSALÖzelden hep mesaj yolluyorum yapma hatırlatmak için.Etiket bazılarına gitmiyor.
@Harunnn60 sana hep mesaj atmıyor muyum
Oda doğru.Nasıl sanmıyorsun @EFE UYSAL erken yollamayın bakın hatırlatma yapıyor muyum yapmıyor muyum
Sen bir kere sonlara kaldın oy yolla melun diye yalvardım be
Valla foruma girdiği saatler belli ya 1 saat içinde gelecek oyunu kullanacak ya da -10 yiyecek. Belki sabah erken saatte de kullanabilir ama öbür türlü zor inşallah gelir kullanır oyunu.
normal şartlarda atiyeyi sevmememe rağmen ozanın elenmesine üzülürüm ama şu şartlarda üzülmem ayy kurtuldu derim başını kaşıyacak zamanı yok anladığım kadarıyla racapı bile o gönderememiştiValla foruma girdiği saatler belli ya 1 saat içinde gelecek oyunu kullanacak ya da -10 yiyecek. Belki sabah erken saatte de kullanabilir ama öbür türlü zor inşallah gelir kullanır oyunu.
10 puan büyük risk.normal şartlarda atiyeyi sevmememe rağmen ozanın elenmesine üzülürüm ama şu şartlarda üzülmem ayy kurtuldu derim başını kaşıyacak zamanı yok anladığım kadarıyla racapı bile o gönderememişti
elenirsede kurtulmuş olur bence o bakımdan onunda fazla üzülüceğini sanmam yük kalkar üstünden
Kıraçı Emre temsil eder belki.@xemrexxx 10 dakıka sonra burda ol ne olduğunu bizde bimiyoruz bakalım hayırlı birşeymi