anket 3 kişiden açıldı cnm 3 alınıcak daha bu konuyu lütfen açma kimler seçilirse onlar yarısır yeterince bu konu uzadı sadece sonucları bekleyelim daha bu konuyu karıştırmayalım😉😉😉ben yorum yapmamıştım meselelere benim hatırladığım en eski mesajları
GunesinOglu 9 diyordu sonrasında 8 demeye başladı diye hatırlıyorum yanlışsam
düzeltin beni şimdi benim hatamla
sanırım iki kişi alınacak yarışmaya bende yıldız tilbe olmalı diyorum
yok ben uzasın diye demedim ben yorum yapmadım sessiz kaldım canımanket 3 kişiden açıldı cnm 3 alınıcak daha bu konuyu lütfen açma kimler seçilirse onlar yarısır yeterince bu konu uzadı sadece sonucları bekleyelim daha bu konuyu karıştırmayalım😉😉😉
ne söyliceksen ozaman söylicektin cnm konu kapandı gittiyok ben uzasın diye demedim ben yorum yapmadım sessiz kaldım canım
sıkkın olduğu için şimdi düşüncemi söylemek istedim hayırlısı bakalım
olsun kapansın düşüncemi söylemek istedim iştene söyliceksen ozaman söylicektin cnm konu kapandı gitti
Sevindim.öncelikle kötü şarkı yok 1 verdiğimize kaliteli o bile şarkısını kötü anlamasın sıralama yapmak zorunda olduğumuz için öyle kötü oldu için değil 🙂🙂🙂
final puanı alıcak adaylarım karışık yazıyorum
serdar ortaç hande yeer emre aydın @denizz19 @Bully @EFE UYSAL
başarılar herkese 🙂🙂🙂
ayy sonnda mutluluk getiriceksin bize demek
Bana 1 verdiğin o kadar açık ki.öncelikle kötü şarkı yok 1 verdiğimize kaliteli o bile şarkısını kötü anlamasın sıralama yapmak zorunda olduğumuz için öyle kötü oldu için değil 🙂🙂🙂
final puanı alıcak adaylarım karışık yazıyorum
serdar ortaç hande yeer emre aydın @denizz19 @Bully @EFE UYSAL
başarılar herkese 🙂🙂🙂
Daha önce 13 verdiğim bile varayy sonnda mutluluk getiriceksin bize demek
sonuclar açıklanınca belli olur orası 🙂🙂🙂Bana 1 verdiğin o kadar açık ki.
"Günün Birinde" "Ah Nerede" gibi şarkılarım var daha.sonuclar açıklanınca belli olur orası 🙂🙂🙂
gökselin final puanı aldığı her şarkıda galiba bende 1 tane hariç diğerlerinde bende favori göstermişim gökselin yaygın şarkılarını seviyorum cover tarzında olanları ama kendi parçaları pek ilgi görmüyor ah nerede favorim zaten olucak o tarz göksel parçalarıyla gel bana cnm
elenirsemde korkma ben juri olurum yine sana o değerli puanlarımı vermeye devam ederim