MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

taylor; yıkmış ortalığı. :gangnam:

burcu - gülben - 84; çok sade gelmişsiniz beğenemedim sizi. :(

göksel; birkaç parçası dışında sevmediğimi dile getirmiştim yarışırken. onlarıda ilk haftalarda kullandı iyi puanlar vermiştim elenmediğim haftalarda. bu hafta olmamış.

diğerlerini yorumlamayayım. :D

taylor; yıkmış ortalığı. :gangnam:

burcu - gülben - 84; çok sade gelmişsiniz beğenemedim sizi. :(

göksel; birkaç parçası dışında sevmediğimi dile getirmiştim yarışırken. onlarıda ilk haftalarda kullandı iyi puanlar vermiştim elenmediğim haftalarda. bu hafta olmamış.

diğerlerini yorumlamayayım. :D
1 point is coming, anladım. :D

8. haftadan herkese merhaba. :D Bu haftaki şarkılar genel olarak iyiydi. Son sıraya yazdığım şarkıya bile üzüldüm bu kez.

- Hande Yener. :hosgeldin: diyorum sana. :D Haftanın birinciliği yüksek ihtimal sende.

- Taylor Swift, bugün senin şarkını dinlemeden önce "çapıl çapıl" diye içimden söyleniyordum. :D -ingilizcemin berbatlığını işe karıştırmayın. .ss- Neyse şarkının Taylor'a ait olduğunu biliyordum ama neden aklımda olduğunu bilmiyordum. :D Sonuç olarak bu ilahi emirle, bu hafta seni rahat edeceğin bir yere yerleştirdim.

- Göksel. :( Ah Nerede'yi kullansan şu an zirveden inmezdin. Ama yine dert edilecek bir şey yok. Gelecek hafta Göksel'in iyi şarkılarından birisini kullanıp, kendini unutturma.

- Atiye, enteresan bir şekilde düşündüğümden daha iyi puanlar alıyorsun benden. Ama bu ne kadar sürer bilemiyorum. Çünkü rakiplerinin elinde daha sevebileceğim şarkılar var. Sen de sadece Salla var hatırladığım.

Bu kadar yorum yeterli. :D Haftanın sürprizini de açıklayayım: Burcu Güneş. Bu şarkıyı daha önceden Alişan'dan hatırladığımdan mı, yoksa meleklerden çalınan aşk fikri pek hoşuma gitmediğin mi olsa gerek sevemedim. Yine de haftayı atlatacağını düşünüyorum.
Yorumlar çok iyi gelice şimdi harcamayayım, daha ileriye atayım dedim. Zaten kalırsam önümüzdeki 2 haftadan birisinde koyacağım. Teşekkürler. :X
Ayrıca Göksel seven birisi olarak, "Sen Orda Yoksun"u da beğenmişsindir bence. :D

@GunesinOglu benim o Turabiden ne eksiğim var en azından ben samimi acıtasyon yapıyorum :A valla forumun zevkine bazen güvenemiyorum ben mantıklı düşündüğümde elenme riskim yok bence ama mantıksız düşünürsem her şey olabilir :F

Oylamayla ilgili bilgiler :

5. ile 9.arasında 13 puan fark var.

Oylarını kullanmayan beşten fazla kişi var

Yani her an her şey değişebilir.

Kesin olan tek şey : Birincinin elenme olasılığı yok.

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy