Ay zevksizler sizi en popüler Serdar şarkılarından birini seçtim elenme korkusu yaşıyorum. ss1 point go to.....![]()
Pis pis gülüyor bir de melun.
Ay zevksizler sizi en popüler Serdar şarkılarından birini seçtim elenme korkusu yaşıyorum. ss1 point go to.....![]()
Doğum günün hatrına 1'i değiştirdim.Ay zevksizler sizi en popüler Serdar şarkılarından birini seçtim elenme korkusu yaşıyorum. ss
Pis pis gülüyor bir de melun.![]()
Şaka şey ediyorum.Ay zevksizler sizi en popüler Serdar şarkılarından birini seçtim elenme korkusu yaşıyorum. ss
Pis pis gülüyor bir de melun.![]()
Çok düşüncelisin la saol. ssDoğum günün hatrına 1'i değiştirdim.![]()
Senin güzel hatrına 3 veriyorum meluncumÇok düşüncelisin la saol. ss
Hay Diriliş'i Kösem Sultan'ın özetini geçemeyisice. ss
Pis Karayelci batasıca 1e düşesice Kösemi rezil olasıca.Çok düşüncelisin la saol. ss
Hay Diriliş'i Kösem Sultan'ın özetini geçemeyisice. ss
Sonunda @Çiğdem- dışında biri şarkıma güzel yorum yaptı.Şaka şey ediyorum.
Cidden baya beğendim. İpucu vereyim ilk 3'ümde bile olabilirsin.![]()
Tamam değiştiriyorum büyük bir.
Iyyy sen nerden çıktın la melun. ssSenin güzel hatrına 3 veriyorum meluncum![]()
Turabi acıtasyon yapmaz deniz bey@GunesinOglu benim o Turabiden ne eksiğim var en azından ben samimi acıtasyon yapıyorumvalla forumun zevkine bazen güvenemiyorum ben mantıklı düşündüğümde elenme riskim yok bence ama mantıksız düşünürsem her şey olabilir
![]()
Ay ben de olmasam.
Hadi iyi iftarlar görüşürüz Karayelci.Iyyy sen nerden çıktın la melun. ssPastayı rüyanda görürsün. ss
Baktım Bully elenme riskini yaşıyor acımadan bastım 3 üIyyy sen nerden çıktın la melun. ssPastayı rüyanda görürsün. ss
La 3 verdiysen benle rüyanda konuşursun bir daha sıkıntıdan patlarsın yaz boyu.Baktım Bully elenme riskini yaşıyor acımadan bastım 3 ü
İntikam soğuk yenen bir yemektir![]()
Uzaktan şarkısını ne zaman kullanacan bi tam puan vereyim sana.Ay ben de olmasam.![]()
Düşüncem bu dediğini.![]()
Birde tehdit ediyorLa 3 verdiysen benle rüyanda konuşursun bir daha sıkıntıdan patlarsın yaz boyu.![]()
Devam edersem finalden 2 hafta önce.La 3 verdiysen benle rüyanda konuşursun bir daha sıkıntıdan patlarsın yaz boyu.
Uzaktan şarkısını ne zaman kullanacan bi tam puan vereyim sana.![]()
Öyle bir rahat ederim ki tüm gün kafamı ütülüyon zaten sıkılıyom da sıkılıyom diye.Birde tehdit ediyor
Sen benle konuşamadan rahat edemezsin ama![]()
Bu ada iki şampiyona yetecek kadar geniş değil ama bu karakterde ucunda final dahi olsa olsa arkadaşını satacak kadar küçük değilÖyle bir rahat ederim ki tüm gün kafamı ütülüyon zaten sıkılıyom da sıkılıyom diye.
Dostuna düşük puan veren bizden değildir.![]()
En sevdiğim Göksel şarkıları Senden Başka, Bi Seni Konuşurum ve Uzaktan'dır. Senden Başka ve Bi Seni Konuşurum tam puan aldılar zaten benden.Devam edersem finalden 2 hafta önce.
Onun dışında tam puanlık şarkı yok demek.![]()