İmkansız.Eve geçmem lazım önce.Eve de 16.30 gibi geçerimÖzgür attıktan sonra hemen oylamayı başlatsak olur dimi @GunesinOglu![]()
Yolladım.
Valla 16:30'da evde olurum demişti hesaptaOylama ne zaman başlayacak.![]()
Bekliyoruz.Valla 16:30'da evde olurum demişti hesaptaama saat 17:30 oldu neredeyse 18:30 gibi başlatır kesin
![]()
Atar yapma bana.Eve yeni geldim @denizz19 . Kusura bakma hayatım sadece buradan oluşmuyor.Şimdi yaparım recapı.
O zaman sen de habire atarlanıp durma dediğim gibi.Recap gelecek mi gelecek bugün.Her dakika evde olamam ki.Atar yapma bana.![]()
Yahu yaptığım hangi yorumda atar yapmışım bak şimdi adamı kızdırıyorsun sende bir oku hepsinde gülücük koyarak yazmışım ne halin varsa gör tövbe ya sinirlenmeyeceğim diyorum yine kızdırıyorsun insanı. İstersen hiç açma umrumda mı sanki.O zaman sen de habire atarlanıp durma dediğim gibi.Recap gelecek mi gelecek bugün.Her dakika evde olamam ki.
bende zorlandım puan verirken listeyi ikide bir değiştirdim durdm valla😉Oylarımı kullandım favorilerimi söylemeyeceğim bu hafta ama oy kullanırken gerçekten zorlandığımı bilmenizi isterim puanlamayı yapmak gerçekten zordu benim için.
@sokak sanati @OzaN @Bully @ozgur2113 @EFE UYSAL @dizi kolik @Çiğdem- @Ahmad hepinize başarılar ne olursa olsun buraya kadar acısıyla tatlısıyla geldik![]()