Keith Long
Favori Üye
zannetmem dizimedya anlamsız olur dedi onun haberi yokBu kanal d değil mi dizi için önce final sonra yeni bölüm en sonda maceranın sonu yazan? Bunları yapan için yeni bölüm yazmasından daha kolay bir şey yok.
zannetmem dizimedya anlamsız olur dedi onun haberi yokBu kanal d değil mi dizi için önce final sonra yeni bölüm en sonda maceranın sonu yazan? Bunları yapan için yeni bölüm yazmasından daha kolay bir şey yok.
Tabii istediğin editörlük olsun, veririz@yatutarsa haber yalan çıkarsa editörlüğü bana devredersin artık
Yalnız Erler film kıvanç tatlıtuğ ve ömercik dizisini yalanladı.ayy @pompy ne derse çıkıyor küçük ağaya devam filmi çekilicek yumurcak gibi mehmetcanın maceraları olucak dedi kimse inanmıyordu aynısı oldu aaaa arka sokaklar final yapıcak herkes derken pompy yapmayacak dedi yapmadı şimdide atv kanalı diyorsa doğrudur
Dizimedya kimden duymuş nereden bilgi almış ki?zannetmem dizimedya anlamsız olur dedi onun haberi yok
biliyorum başka bir dizi yapacakYalnız Erler film kıvanç tatlıtuğ ve ömercik dizisini yalanladı.
kıvancı biliyordumda diziyi yalanladıklarını bilmiyordum dizi olmucakmı @pompy 😱😱😱Yalnız Erler film kıvanç tatlıtuğ ve ömercik dizisini yalanladı.
haberneo sitesindenDizimedya kimden duymuş nereden bilgi almış ki?
Orasını bilemem daha bir açıklama yapılmadı.biliyorum başka bir dizi yapacak
Erler film yeni dizisi atv de olacak oda
Dizi haberleri yalanmış ama yeni bir dizi olup olmadığı belli değil üstelik o veletin başrolda olması hakkında hiçbir bilgi yok.
var benceDizi haberleri yalanmış ama yeni bir dizi olup olmadığı belli değil üstelik o veletin başrolda olması hakkında hiçbir bilgi yok.
atv nin seçiciliği yok dizi konusundaDizinin adına ve biz izleyicileri adına güzel gelişme Atv de veya başka kanalda olması mühim değil başlasın yeter
@xemrexxx sen ne düşünüyorsun dizi adına