Beğendiğin için teşekkürler.
ayoll sen yazdığın senaryoyu okuyormusun deniz dolaşıyor diyorsun@denizz19 mu dolaşıyor, kedi diyorum. Normal dolap işte. Gerçi kedinin dolaştığı bile yok aslında, genç bir kızın sığabileceği büyüklükte.![]()
Asıl sen okumuyorsun, tekrar oku şunu.ayoll sen yazdığın senaryoyu okuyormusun deniz dolaşıyor diyorsun![]()
Hülya: Kedidir, kedi... Yani bizim Deniz'den gelmiştir o ses... Kedi olandan... Sokakta dolanıyordu, ben de eve alayım dedim. Dolabın içinde gezmeyi de çok seviyor...
tmam işte kedinin adı denizmiş rmazan senin başına vurmus benceAsıl sen okumuyorsun, tekrar oku şunu.![]()
Kendini yanlış ifade eden sensin ama.tmam işte kedinin adı denizmiş rmazan senin başına vurmus bence![]()
Burada beğenileri sen yaparsın senin eline su dökemeyiz
Burada beğenileri sen yaparsın senin eline su dökemeyiz![]()
Aslında buradaki Deniz aklımın ucuna bile gelmemişti. Normal bir kedi ismi aklıma gelmeyince Karadeniz'den yola çıkarak bir ad koydum. Beğendiğin için teşekkürler.Kedinin isminin Deniz olması çok absürd olmuş.![]()
Burada beğenileri sen yaparsın senin eline su dökemeyiz![]()
ayy daha ne lakabı ayoll redkit dedikyaaz kaldı bu konuda lakap takmanıza
ayy daha ne lakabı ayoll redkit dedikya![]()
senin durumunu açıklayan başka bir lakap yok @denizz19 a sor inanmıyorsan başka açıklayan birşey senin durumunu olamaz redkit dışındaredkitmi cık sevmedim başka isim bul cnm
![]()
Espri miydi bu şimdi?