Beğendiğin için teşekkürler.
ayoll sen yazdığın senaryoyu okuyormusun deniz dolaşıyor diyorsun@denizz19 mu dolaşıyor, kedi diyorum. Normal dolap işte. Gerçi kedinin dolaştığı bile yok aslında, genç bir kızın sığabileceği büyüklükte.
Asıl sen okumuyorsun, tekrar oku şunu.ayoll sen yazdığın senaryoyu okuyormusun deniz dolaşıyor diyorsun
Hülya: Kedidir, kedi... Yani bizim Deniz'den gelmiştir o ses... Kedi olandan... Sokakta dolanıyordu, ben de eve alayım dedim. Dolabın içinde gezmeyi de çok seviyor...
tmam işte kedinin adı denizmiş rmazan senin başına vurmus benceAsıl sen okumuyorsun, tekrar oku şunu.
Kendini yanlış ifade eden sensin ama.tmam işte kedinin adı denizmiş rmazan senin başına vurmus bence
Burada beğenileri sen yaparsın senin eline su dökemeyiz
az kaldı bu konuda lakap takmanızaBurada beğenileri sen yaparsın senin eline su dökemeyiz
Aslında buradaki Deniz aklımın ucuna bile gelmemişti. Normal bir kedi ismi aklıma gelmeyince Karadeniz'den yola çıkarak bir ad koydum. Beğendiğin için teşekkürler.Kedinin isminin Deniz olması çok absürd olmuş.
Burada beğenileri sen yaparsın senin eline su dökemeyiz
ayy daha ne lakabı ayoll redkit dedikyaaz kaldı bu konuda lakap takmanıza
redkitmi cık sevmedim başka isim bul cnmayy daha ne lakabı ayoll redkit dedikya
senin durumunu açıklayan başka bir lakap yok @denizz19 a sor inanmıyorsan başka açıklayan birşey senin durumunu olamaz redkit dışındaredkitmi cık sevmedim başka isim bul cnm
Espri miydi bu şimdi?