Bugün baya yoğundum yine.
Oylamanın sonuç kısmını göremedim ama beni oylarıyla zirveye taşıyan herkese çok teşekkür ederim. Gülben Ergen'i sonunda gerçekten hak ettiği yerde gördüm. Mutluyum.
🙄
@ozgur2113 ve
@EFE UYSAL'a da tebrikler. Seksendört'ün ve Emre Aydın'ın bu şarkıları gerçekten sözleri ve müzikleriyle insanları derinden etkileyen şarkılar. Tebrik ederim ilk 3'te yer aldığınız için.
@Çiğdem- Burcu Güneş'in çok sevdiğim parçaları arasında yer alıyordu Sen Kaybı. Hatta geçen telefonumda müzik arşivimi kurcalarken fark ettim. (Genel de hareketli ve hit şarkıların popüleritesi bittikten sonra silerim.) Burcu'nun bu şarkısı hala duruyormuş bende.
Daha çok iddialı parçası var ama Burcu'nun gelecek haftalarda sıralama olarak iyi yerlerde olacağını tahmin ediyorum canım.
Onun dışında Serdar Ortaç'in Asrın Hatası şarkısı mesela Gülben'in Abayı Yaktım'ı gibi uzun süre yayınlanmış bir şarkı. 2004'lerde 2005'lerde bile sıkça yayınlanıyordu. Yanlış hatırlıyorsam düzelt
@Bully Daha üst sıralarda olmalıydı kesinlikle...
Hande Yener'in arşivi güçlü, bu hafta ilk 5'te yer almasa bile gelecek haftalarda zirve mücadelesi içerisinde olacağı çok parça var.
@denizz19 Keza Göksel'in de bu haftaki cover'ı çok ilgi görmemiş ama
@Ahmad Göksel'i finale taşıyacak şarkı sıralamasını yapmıştır eminim.
@xemrexxx Ben Kıraç'ın bu şarkısını biliyorum, güzelde bir parça ama gelecek haftalarla kıyasladığımda daha sönük kalmıştı sanki. Bir İstanbul Masalı dizisini pek fazla takip etmedim ama müziklerini dinledim. Kıraç zaten o dönem dizi müziği konusunda harikalar yaratıyordu. O dönem babam Kurtlar Vadisi'ni izliyordu ama biz aynı gün Zerda'yı da izliyorduk. Nasıl oluyordu hatırlamıyorum ama izliyorduk yani.
Atiye'nin de Uyanda Gel'i fena değildi ama daha iyi hit parçaları var.
@OzaN
@sokak sanati Taylor'ın bu haftaki parçasını pek sevemedim ama kulağım aşinaydı. Giyim mağazalarından olsa gerek.
Bu hafta daha iddialı olacağını düşünüyorum.
@S.G.A.T. Kayahan pek benim tarzım değil ama öne çıkan şarkılarında puanımda yeri oynayabiliyor ama son seçimlerin beni pek açmadı.
@adımutlulukk senin adına da üzgünüm. Ama bu haftaki seçimin pek doğru olmamıştı...