Aynen All-Star'a çok var dahaBen senin demedim GunesinOglu kabul ediyorsa benlik sıkıntı yok
Aynen All-Star'a çok var dahaBen senin demedim GunesinOglu kabul ediyorsa benlik sıkıntı yok
ayoll boşta kalan şarkıcıları sunucu belirleyecek kime gidiceğini yanı @denizz19 a söz möz verme sunucuya bağlı o seçimler o fırsattan istifade seni trafına çekiyor kanma sunucuyla görüş o konuyuTamam, Hande benim mi şimdi
Melundan iyi point almışız.@xemrexxx 'in puanları :
84 11
gülben ergen 10
burcu güneş 9
serdar ortaç 8
hande yener 7
göksel 6
taylor swift 5
emre aydın 4
berkay 3
kayahan 2
atiye 1
SON 2 KİŞİ!
@adımutlulukk sen bu yalancı kızın söylediğine kanma senin Berkayına hep kötü verdi ben 1 hafta dışında hep destek verdimayoll boşta kalan şarkıcıları sunucu belirleyecek kime gidiceğini yanı @denizz19 a söz möz verme sunucuya bağlı o seçimler o fırsattan istifade seni trafına çekiyor kanma sunucuyla görüş o konuyu
Sen iste yeter kiÖncelikle bu sezon ilk kez katıldım ve çok eğlendim bunun için @GunesinOglu na teşekkür ederim çok güzel bir yarışma.
Çok yanlış hatalar yaptım, İzmirli ve İnanırım şarkısını ilk haftalar kullanarak ama buraya kadarda gelmek güzel. Bundan sonra konuk jüri olursam yine oy kullanırım.
All-Star'ı merakla bekliyorum. Herkese başarılar
Yok şimdi açmam gece açarım muhtemelen@GunesinOglu 6.hafta konusunu da açarsın sen şimdi tadından yenmez
Ben hiç şükretmeyi bilmem hep en iyisi olsun isterim hadi geceye kalma şunu 22:00 yapalımSen iste yeter ki
Yok şimdi açmam gece açarım muhtemelen
Geceye şükret bence
Elenmedim ona bak bir de daha sonlara da atabilirdim bu şarkıyı öyle düşünTebrikler @dizi kolik @ozgur2113 @EFE UYSAL
Esra'nın final puanı almasına çok sevindim.
Ben beklediğim sıralamadayım haftaya yükselişe geçerim inşallah.
Hande Yener ilk kez bu kadar düşük almış.
Üstümde çok durma alamadığın puan için boşuna konuşma 4.oldun işte alamadın puan@dizikolik çok sevindim tatlım 1.olmana 😉😉😉
@ozgur2113 40 yılın bası listemde idare eder puan aldın ama bus eferde sen kötü vermişsin biz seninle uyuşamıyoruz 2.olmana tebrikler ve @EFE UYSAL yine final puanı aldın 1 de olsa tebrikler😉
sana üstünde yer alıcam demiştim @denizz19 final puanınıda 10 puanla kaçırmısız sağlık olsun
Aynen Allah korumuş.Elenmedim ona bak bir de daha sonlara da atabilirdim bu şarkıyı öyle düşün
Üstümde çok durma alamadığın puan için boşuna konuşma 4.oldun işte alamadın puan
ben çok iyi bir 5 hafta geçirdim boşuna konuşma ordaElenmedim ona bak bir de daha sonlara da atabilirdim bu şarkıyı öyle düşün
Üstümde çok durma alamadığın puan için boşuna konuşma 4.oldun işte alamadın puan