Dexter?.....Lost'u bırakmadım başlayacağım. Ama bu güncel.
MID713 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dexter?.....Lost'u bırakmadım başlayacağım. Ama bu güncel.
MID713 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koptum ondan ya geçen açtım ama sıkıldım.Dexter?.....
Koptum ondan ya geçen açtım ama sıkıldım.
@mrt-06 ayy bence doktor wells @yatıtarsa nın favorisi olur onun için bile diziyi izlemeli bence onun kafa yapısına ıuyan bir karakter çünküDexter?.....
Emre o doktoru sıradan bir doktor sanıyor şimdi tabii halbuki adamdan neler neler çıkıyor. Sürpriz yumurta gibi.@mrt-06 ayy bence doktor wells @yatıtarsa nın favorisi olur onun için bile diziyi izlemeli bence onun kafa yapısına ıuyan bir karakter çünkü
ne yenisi cnm dizi başlarken açıldı 1.bölümden sezon finaline kadar yorumladık 2.sezonada senide bekliyoruz @mrt-06 bir kişi daha buldukThe Flash, en çok sevdiğim yabancı dizidir bu başlık yeni açıldı sanırım ya da yeni görüyorum görseydim gelirsim hemen[emoji4]
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlıcam demedim.Tamam o zaman yarın ikinci bölüm yorumunu @Çiğdem- ile merakla bekliyoruz, oteli sonra izlersin.
@Reytinger sana da link attım izlemeyi unutma he.
Oysss işte bu be caitlinime bak[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]cailten killer frost olucak cnm flashın en tehrikeli düşmanlarından birisidir barrıyla düşman olucak yani 🙂
ayrıca o şapkada jarry garrick e ait ilk flasha
Oysss işte bu be caitlinime bak[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayy yine başaldı demek e2 ve cncc de çok fazla izledim ama yine izlerim genelde alt yazılı dizileri televizyondan izlemek hoşuma gitmiyor ama the flash güzel oluyor tvden izlemekCNBC-e'de bugün ilk bölümü vardı Flash'ın tesadüfen denk geldim yeniden aynı heyecanı yaşadım.
Yarın da yine aynı saatte 21.00'da, 2. bölümü yayınlanacak sen 2. bölümünde kalmıştın CNBC-e'den takip edebilirsin. @yatutarsa
CNBC-e'nin yayın akışına göre Pazartesi, Salı, Perşembe saat 21.00'da The Flash varmış şimdi baktım ilk bölümden itibaren isteyen izleyebilir.
Ayrıca Cuma günü de bu yayınlanan 3 bölümün art arda tekrarları var saat gündüz 9.30'da.
CNBC-e'nin yayın akışı 4 bilinmeyenli matematik denklemi gibi.
O kadar verdi mi ya. Ben çok sevindim bazı akşamlar izleyecek bir şey olmuyordu ilk bölümden yeniden izliycem hem büyük ekranda izlemek ayrı güzel. İlk bölümü unutmuşum bazı kısımlarını.ayy yine başaldı demek e2 ve cncc de çok fazla izledim ama yine izlerim genelde alt yazılı dizileri televizyondan izlemek hoşuma gitmiyor ama the flash güzel oluyor tvden izlemek
yeni bölüm 11 falanken sürekli bir cnbc veriyordu bir e2 veriyordu 11 bölüme gelip başa dönüyordu hatta ozamanalr önermiştim ben sana bu diziyi sende yeni başlamıstın tv den o dönemelr sende bakmıstın unutmussun demekkiO kadar verdi mi ya. Ben çok sevindim bazı akşamlar izleyecek bir şey olmuyordu ilk bölümden yeniden izliycem hem büyük ekranda izlemek ayrı güzel. İlk bölümü unutmuşum bazı kısımlarını.
Doğrudur. E2 bazı dizileri dublajlı yayınlıyor keşke birde dublajlı izleyebilseydik Flash'ı. Bazen çok hızlı konuşuyorlardı alt yazıyı okumama rağmen anlamıyordum.yeni bölüm 11 falanken sürekli bir cnbc veriyordu bir e2 veriyordu 11 bölüme gelip başa dönüyordu hatta ozamanalr önermiştim ben sana bu diziyi sende yeni başlamıstın tv den o dönemelr sende bakmıstın unutmussun demekki
televizyondan alt yazlılı izlemeyi hiö evmiyorum ayy nette dolaşırken ben televizyona bakmıyorumkı genele izleiğim şeyin seslerini dinleyerek izlerimDoğrudur. E2 bazı dizileri dublajlı yayınlıyor keşke birde dublajlı izleyebilseydik Flash'ı. Bazen çok hızlı konuşuyorlardı alt yazıyı okumama rağmen anlamıyordum.
Yalnız Flash çok hızlı koşuyor yani ışık hızına yetişecek boyutlarda düz gitmesi imkansız, bu arkadaş çok zekiymiş.
Yalnız Flash çok hızlı koşuyor yani ışık hızına yetişecek boyutlarda düz gitmesi imkansız, bu arkadaş çok zekiymiş.
Bu arada spoi içine koysan sayın modum malum içinde argo var.
Geçen @xemrexxx de bulamadım diyordu, ne saf çocuklarsınız. Panalde video logosunun yanında "+" kutucuğu var ona basın spoi seçeneği çıkıyor.Spoileri bulamadım.