Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
camoka dün oyunu bitirdi ölümcül vuruşu yaptı bugünde coşturur yine :D

Begüm'üm nereye gidiyor be?
@Bully ciğim Begüm'ün neresi gıcık ya :(

#finalyollarıtaştan
Hakan'ın çok dedikodusunu yapıyor Hasan'la birlikte bu yüzden gıcık oluyorum. :A Bugün aday olmaz umarım yoksa gider. :A

Oyun çok güzel seyir zevki açısından. :D Çok heyecanlı yerde reklam girdi. 7-7 şu an. Soluksuz izliyorum.

Hakan 4 puan aldı şu ana kadar Merve de 3. Hakan geç çözdü oyunu artık oyun vermez gibi Merve de iyi başladı ama şansı döndü sonra o da toparladı mı alacaz bu oyunu inşallah. :D

Hakan'ın çok dedikodusunu yapıyor Hasan'la birlikte bu yüzden gıcık oluyorum. :A Bugün aday olmaz umarım yoksa gider. :A

Oyun çok güzel seyir zevki açısından. :D Çok heyecanlı yerde reklam girdi. 7-7 şu an. Soluksuz izliyorum.

Hakan 4 puan aldı şu ana kadar Merve de 3. Hakan geç çözdü oyunu artık oyun vermez gibi Merve de iyi başladı ama şansı döndü sonra o da toparladı mı alacaz bu oyunu inşallah. :D
Merve 4 oyun Hakan 3 aldı diye saydım

Merve Begüm, Hasan ve Hilmicemi yendiğini hatırlıyorum bir sayı daha aldı diye kalmış aklımda neyse
Hakan 2 sayı Begüm'den aldı, iki sayı da Hasan ve Hilmi'den aldı.

Neyse şu oyunu vermeyecez inşallah ya. :)

Final Turabi ve Merve olacak :A @Bully

Sen Hakana bak .ss
Merve yener Turabi'yi. :A

Hakan'a destek arttı melun umutsuz değilim artık. :A

Hakan Turabi'yi gömdü ve dokunulmazlık ünlülerin oldu. :Z :Z

Son düzenleme:
son oyunda turabiye çok güldüm önce bacağı vurdu sonra kafayı patlattı kazanıcam diye ama kaybetti :D
mervedeki hırs da ne öyle dövecek zanntim hakanı :ÇD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...