Maskeli Fedai
Favori Üye
Melun Hasanın oyu çok düştü son zamanalrda Acun seyir zevki için finalin Turabi ve Merve olmasını isteyecek@Maskeli Fedai bende sana diyorum ki cok beklersin hasan merve finali olacak ve kazanan merve olacak![]()
Melun Hasanın oyu çok düştü son zamanalrda Acun seyir zevki için finalin Turabi ve Merve olmasını isteyecek@Maskeli Fedai bende sana diyorum ki cok beklersin hasan merve finali olacak ve kazanan merve olacak![]()
Aynen komedi olur.Yaaa çok hoş olur, çokta güzel olur.Ufff koskoca Serenay Sahra elendi bu kız kaldı yaa helal olsun Acun à.
[HASHTAG]#ecebegumfinale[/HASHTAG] @Yiğitt
Aynen.@Yiğitt duygu hic kaybeder mi ya
@Maskeli Fedai bekle ve gör
@sokak sanati agzini hayra ac begüm ve final olmamali![]()
Ben izlemiyorum canısı.Akşamki bölümün fragmanı:
Hakan "Survivor korkakları sevmez, zaten sevseydi burada ben değil de başka arkadaşlar olurdu" dedikten sonra Ahmet, Berna, Pascal, Anıl ve Doğu gösteriliyor fragmanda.
@Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici
Hakan lehine bir fragman yapılmış yani onu demek istemiştim moralim yerine geldi biraz.Ben izlemiyorum canısı.![]()
Ünlüler kazanır zaten.Hakan lehine bir fragman yapılmış yani onu demek istemiştim moralim yerine geldi biraz.![]()
İki oyunu da alalım Begüm gıcığından kurtulalım.Ünlüler kazanır zaten.![]()
Aynen tekrarını izleyip coşuyorum şimdi.Hakan gerçekten dün çok iyiydi. @Bully![]()
Siz alırsınız bence, @GunesinOglu kızmasın Begüm gider.Aynen tekrarını izleyip coşuyorum şimdi.Bugün de iyi performans sergiler de dokunulmazlığı alırız inşallah.
![]()
Gönüllüler iki oyunu kaybederse kesin Begüm gidecek zaten ama bir oyun alırlarsa Begüm gitmez.
Bakacaz artık.Gönüllüler iki oyunu kaybederse kesin Begüm gidecek zaten ama bir oyun alırlarsa Begüm gitmez.![]()