Maskeli Fedai
Favori Üye
Melun Hasanın oyu çok düştü son zamanalrda Acun seyir zevki için finalin Turabi ve Merve olmasını isteyecek@Maskeli Fedai bende sana diyorum ki cok beklersin hasan merve finali olacak ve kazanan merve olacak
Melun Hasanın oyu çok düştü son zamanalrda Acun seyir zevki için finalin Turabi ve Merve olmasını isteyecek@Maskeli Fedai bende sana diyorum ki cok beklersin hasan merve finali olacak ve kazanan merve olacak
Aynen komedi olur.Yaaa çok hoş olur, çokta güzel olur. Ufff koskoca Serenay Sahra elendi bu kız kaldı yaa helal olsun Acun à. [HASHTAG]#ecebegumfinale[/HASHTAG] @Yiğitt
Aynen.@Yiğitt duygu hic kaybeder mi ya
@Maskeli Fedai bekle ve gör
@sokak sanati agzini hayra ac begüm ve final olmamali
Ben izlemiyorum canısı.Akşamki bölümün fragmanı:
Hakan "Survivor korkakları sevmez, zaten sevseydi burada ben değil de başka arkadaşlar olurdu" dedikten sonra Ahmet, Berna, Pascal, Anıl ve Doğu gösteriliyor fragmanda.
@Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici
Hakan lehine bir fragman yapılmış yani onu demek istemiştim moralim yerine geldi biraz.Ben izlemiyorum canısı.
Ünlüler kazanır zaten.Hakan lehine bir fragman yapılmış yani onu demek istemiştim moralim yerine geldi biraz.
İki oyunu da alalım Begüm gıcığından kurtulalım. Cengo atlar birazdan.Ünlüler kazanır zaten.
Aynen tekrarını izleyip coşuyorum şimdi. Bugün de iyi performans sergiler de dokunulmazlığı alırız inşallah.Hakan gerçekten dün çok iyiydi. @Bully
Siz alırsınız bence, @GunesinOglu kızmasın Begüm gider.Aynen tekrarını izleyip coşuyorum şimdi. Bugün de iyi performans sergiler de dokunulmazlığı alırız inşallah.
Gönüllüler iki oyunu kaybederse kesin Begüm gidecek zaten ama bir oyun alırlarsa Begüm gitmez.Siz alırsınız bence, @GunesinOglu kızmasın Begüm gider.
Bakacaz artık.Gönüllüler iki oyunu kaybederse kesin Begüm gidecek zaten ama bir oyun alırlarsa Begüm gitmez.