Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga boşver seroyu adam gibi adam camoka hasan var ona desteğimizi sürdürelim şampiyon yapalım :D

abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştü
Bazen seni anlayamıyorum takas ne Olmasını bekliyordun 😉 adam bildiğin Satıcı :) ve Satıcı güruha kendini yamadı 😉 zaten onların dizisi haricinde hiçbir dizide kendine yer bulamaz :) herkes kendine yakışanı yapar ben ne üzüldüm nede hayal kırıklığına uğradım 😉 artık sizlerde bu olaylara romantik deil de gerçekçi bakın derim 😉 Öküz öldü Ortaklık bozuldu 😉 bu arkadaşlar artık birbirlerinin cenazelerine bile gelmezler durum bu kadar ciddi 😉
abi ben ne olursa olsun Abdülhey in vadiye dönmesini istedim çünkü koskoca efsanevi karakter dizide pat diye oradan kayboldu ve bir cenaze ve bir söz memati gibi cenazesi olsa gam yemem
gelip necati abiden bir özür dileyip geri dönebilirdi o da satıcılar grubundan ama ben kenan çoban ın aklının çelindiğini düşünüyorum baş satıcılar gibi değil
insani olarak çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu ben hala seviyorum gerçek kişiliğini dizideki karakteri zaten efsane

Ben Survivori son 20 gundur falan izlemedim acayip sıktı hergun olmasi da artisi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende 6 gün olduğundan beri yarım yamalak anca izliyorum çok abarttılar

Yine gidecez hastaneye bu sefer oburunden cok daha kotu ayagim bu sefer yurumekte bile zorlaniyorum Insallah alci falan demezler yine aldirmam :D

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images

Kurtlar Vadisi

69.Bölüm

görende geçen sene yapılan fikir analizlerinde bir katkısı var zannedecek melunu:)))geçen sene bu zamanlar banlanmaktan forumda bile deildin :)))))))
Ama yorumlarınızı okumak yine iyiydi şimdi o fikir analizleri bile yok.Vadiciler hem fizik hemde mental açıdan yorulmuşlar demek ki bu yuıl :D

Ama yorumlarınızı okumak yine iyiydi şimdi o fikir analizleri bile yok.Vadiciler hem fizik hemde mental açıdan yorulmuşlar demek ki bu yuıl :D
görende geçen sene yapılan fikir analizlerinde bir katkısı var zannedecek melunu:)))geçen sene bu zamanlar banlanmaktan forumda bile deildin :)))))))
aa abişkom @Maskeli Fedai hiç bahsetmiyor sana eylülde all star yapılıcak tarkan ile maskeli fedai tekrar yarışıcaklar seni kalıcı juri görmek istiyoruz eline odununu al kovala maskeli fedaiyi tarkanla birlikte :A:A:A

Geçen sene bu konuda fikir analizleri yapılırken şimdi kimse konuda yok :(

@-KADİR- gel aga 2 sohbet edelim daral geldi bildirim gelmemesinden :D
aga herhangi bi gelişme yok ki neyi konuşacaz geçen sene kanal d ye geçmiş tanıtımlar frgmanlar havada uçuşuyordu şuan öyle bişey yok normal yani :D
birde herkes çalışıyor bende pazartesi başladım anca akşam girersem bi göz atıp çıkıyorum

hasan %95 şampiyon olacak en çok hakeden isim o

Yeni Sezon'da yeni karekterler dizimize dahil olacak...yeni kurtlar konseyi vs.